Je denkt al een tijdje over een bedrijfsvideo of je wilt een online programma opzetten. Nog geen idee hoe je het voor de kijker boeiend in beeld gaat brengen? We denken graag met je mee. Een intensieve brainstormsessie, waarbij we samen aan de slag gaan om tot jouw ideale bedrijfsvideo, promotiefilm of online training te komen.

Wat wil je uitstralen? Wat wil je overbrengen? Welke doelen en doelgroepen wil je bereiken? Wat wil je ermee bereiken? Aan de hand van verschillende voorbeelden stellen we samen het concept van je video(‘s).

Er komt veel bij kijken

  1. Een video starten met je bedrijfslogo en een shot van het pand met een pratend hoofd die in de bedrijfshal een monoloog houdt ‘Al sinds 1953 maken wij…’? Mwah. Hoe maak je jouw video(‘s) origineel en uniek?
  2. ‘You never get a second chance to make a first impression’. De online kijker besluit binnen een paar seconden of hij je video wegklikt. Hoe begin je jouw video(‘s)? Welk beeld is voor jou relevant, maar ook verrassend, pakkend en herkenbaar?
  3. Tekst opschrijven en oplezen? Echt niet! Hoe vertel je een verhaal dat raakt? En hoe blijf je authentiek?
  4. Filmen in een bos? Heel goed! Als je een boswachter bent… Welke locatie kies je voor je opnames? Welke achtergrond is relevant, leuk en vult je verhaal aan?
  5. Compositie, camera standpunt en -afstand. Wat werkt voor jou?
  6. Houding, lichaamstaal en gezichtsexpressie. Waar moet je op letten?
  7. Laat ze lachen! Humor in film doet het goed. Humor kan ook in de manier van monteren zitten. Of in een knipoog naar de doelgroep. En wat dacht je van een blooper als uitsmijter van je video?
  8. Veel ondernemers denken: ‘Als we dan toch een video maken, laten we alles over ons bedrijf erin zetten’. En daarmee dwalen ze af van een kernachtige boodschap. Een video is geen brochure! Less is more.
  9. Okee, de kijker heeft je video bekeken. Wat wil je dat hij doet? Gebruik altijd, altijd, altijd een Call-to-Action. Wordt het gewoon jouw url of kunnen we iets bedenken wat effectiever is?
  10. Heb je een klein budget en grote ambities? Er zijn dan ook tal van mogelijkheden. We denken graag budget-wise met je mee.

Investering

Jouw investering is € 190,- excl. btw. En dan kun je direct aan de slag. Effectief.

Doen?

Mail of bel Monika (06-23071160)

MENU