PRezz stage animatie AV - stagiaires

Doe je een a/v opleiding en zoek je een leuke stageplek? Gevonden. Kom anders gewoon eens even kijken in onze studio’s. Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf.

Onze stagiaires over ons:

Ania Knottnerus, 3 VWO (Revius Lyceum) arbeidservaringsproject

Ik vond het superleuk om bij PRezz mijn stage te kunnen doen. Al op de eerste dag meteen aan de slag met filmen (op mijn knieën tussen de dieren op een zorgboerderij) en daarna mijn eigen gemaakte beelden monteren. Interessant hoe zo’n weekje is in een filmbedrijf. Ik vond het lastig om met de Canon EOS-5D scherp te stellen, maar als het goed ging dan was het beeld ook wel erg mooi. Ook het nadenken over het doel achter het filmpje is moeilijk. We hebben samen gekeken hoe je met simpele zaken het filmpje nog leuker kon maken, door bijvoorbeeld extra geluiden of animaties toevoegen of juist stukjes beeld weglaten. En het is een heel leuk filmpje geworden.

Niek van Beek, 3e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Om alles samen te vatten… veel. Vooral ook eerst nadenken waarom je iets maakt, welk doel heeft het. Vormgeving, compositie, set opbouw. Daar ben ik me nu veel bewuster van. Gestructureerder werken en het goed omgaan met apparatuur en filmbestanden. Ik had geen idee hoe het in een bedrijf werkt, dat weet ik nu wel, ik heb veel meegekeken en zelf mogen doen. Ik heb heel veel gefilmd met de Osmo (4K handy camera met stabilizer). Ik heb er zelf ook een aangeschaft en ga me specialiseren in het filmen van DJ’s en op festivals.

Didier Sterk, 3e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Ik ben erachter gekomen dat de zakelijke kant van een bedrijf mij veel meer aanspreekt. Ik heb hier ook veel gedaan met klantencontact. Daarnaast ook gewerkt met camera, letten op camera instellingen, diafragma, sluitertijden, nieuwe technieken. Geleidelijk heel veel geleerd door het te doen.

Sam Boesjes, 2e jaars VMBO/MAVO TL arbeidservaringsproject

De stage was maar twee dagen, maar toch heb ik veel gezien en gedaan. Hoe het in een bedrijf werkt. Ook waar je allemaal op moet letten als je mensen interviewt en filmt en zo’n interview hebben we ook opgenomen. En ik heb een klein beetje mogen editen.

Mano Nikolidakis, 4e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Ik heb mijn 2e stageperiode gelopen bij PRezz. Ik werd er meteen met open armen ontvangen. Het leek sneller voorbij te gaan dan mijn eerste stage, omdat ik het hier heel erg naar mijn zin heb gehad en meer geleerd heb. Zo heb ik tijdens deze stageperiode onder begeleiding van de professionals gemonteerd, gefilmd, geanimeerd, genetwerkt, concepten bedacht, ben ik bij klantengesprekken geweest etc. Pauline en Monika namen mij bij veel opdrachten mee en waren ook geïnteresseerd in mijn mening. Ze hebben hun best gedaan om mij zo veel mogelijk te leren en daar ben ik ze heel dankbaar voor.

Adoni Nikolidakis, 4e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Het was een geweldige stageperiode! Ik heb heel veel geleerd omdat PRezz mij ook veel ervaring liet opdoen bij netwerken met potentiële klanten tot filmen en monteren en zelfs acteren. Zelf kreeg ik ook de verantwoordelijkheid over sommige projecten en het plannen. Ik werd voor het eerst echt met klanten betrokken, wat ik een goede leerervaring vond. Ook mocht ik vaak mee op draaidagen waardoor ik zeker stappen heb gemaakt. PRezz videoproductiehuis wil hun stagiairs goed helpen om beter te worden. Een erg leuke en leerzame tijd, dankzij Monika en Pauline.

Emmy Barendse, 3e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Ik ben super tevreden over deze eerste stageperiode. Ik heb erg veel geleerd, wat onder andere te danken is aan de manier waarop ik in de projecten ben meegenomen. Voor ik aan mijn stage begon klonk 5 maanden heel lang, maar ze zijn voorbij gevlogen. Achteraf gezien heb ik ook veel meer geleerd en gedaan dan ik had verwacht. Graag wil ik iedereen in het pand bedanken voor de betrokkenheid en gastvrijheid die zij bieden. Daarnaast ook voor alle persoonlijke hulp die zij hebben gegeven. Ik heb niet alleen vak- en bedrijfsgericht veel geleerd, maar ook een hele andere kant van mijzelf, en ik ben erg blij dat ik die bij jullie heb mogen ontdekken. Dit was een geweldige eerste stage ervaring.

Anna Rozendaal, 3 VWO (Revius Lyceum) arbeidservaringsproject

Ik vond het een leuke en leerzame stageweek. Het was erg gezellig, ook tijdens het werken. Ik heb veel geleerd op een leuke manier! Elke ochtend namen we met het hele team alle videoprojecten door, waar aan gewerkt werd. En we hebben in de bioscoop een middag gehad met filmpjes over kleur in film. Samen met Emmy heb ik een film gemaakt over kledingtips bij een filmopname. Van storyboard tot rekwisieten verzamelen, tot de hele set opzetten en de film monteren.

Courtney Egbers, 4e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Ook op aanraden van een klasgenoot heb ik mijn tweede stage bij PRezz gelopen. Een warm welkom, er werd goed voor me gezorgd, maar er werd ook met een kritische blik gekeken naar de opdrachten. Ik heb veel respect voor ze, omdat ze van ieder budget iets kunnen produceren wat bij de klant past. Ik heb veel gemonteerd, maar ik mocht ook vaak mee naar de filmproducties. En ik heb ook meegeholpen aan de regietafel bij ondernemer van het jaar verkiezing. De leukste opdracht: de kerstspecial. Hier mocht je je creatieve brein helemaal zijn gang laten gaan. Ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad en ik wens PRezz heel veel succes in de toekomst.

Dejan Tomovic, 4e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Op het aanraden van een klasgenoot ben van een andere stageplaats overgestapt naar PRezz. Bij PRezz zat ik veel beter op mijn plek en voelde ik me meer op mijn gemak. Na 2 dagen had ik al meer geleerd dan bij de vorige in 6 weken! Ik specialiseer me in het maken van animaties, maar ook filmen en monteren leer ik hier. Daarom heb ik besloten mijn volgende stage ook bij PRezz te doen. Ik heb kunnen doorgroeien in vakkennis, maar ook als persoon. Daar ben ik Monika en Pauline heel dankbaar voor. Leukste opdracht: een complete animatie over videomarketing.

Martijn Dijkers, 3e jaars Animatie en AV student Grafisch Lyceum Utrecht

Veel geleerd en veel gedaan. Het leukste vond ik wel het project voor een bedrijf in Utrecht van A tot Z uitvoeren (concept, camera, regie, montage), waarin ik ook zelf het klantencontact deed. Iemand van PRezz keek alleen over mijn schouder mee. Wat ik heel leuk vond waren de vrijmiddagsessies in de bios bij PRezz. We kiezen dan een thema en iedereen zoekt vooraf twee video’s op YouTube.  In de bios bekijken we en bespreken alle filmpjes om ideeën op te doen.

Willem Weber, 3e jaars ROC Midden Nederland (Creative College) Utrecht

Mijn tijd bij PRezz ging zo voorbij, voor mijn gevoel. De leukste momenten die mij zeker bij zullen blijven zijn het filmen voor de FNV, alle opnames bij de bedrijven voor de Ondernemer van het Jaar verkiezing en de voice-over opnames voor de Universiteit Utrecht. Dit waren projecten waar ik veel geleerd heb. Ik heb een erg leuke tijd gehad bij PRezz. Het is een leerzaam stagebedrijf.

Gustav Kha, 3e jaars ROC Midden Nederland (Creative College) Utrecht

Een half jaar vol gezelligheid en nuttige ervaring. Geweldige werksfeer en samenwerking. Ik mocht altijd mijn ideeën inbrengen, waardoor ik meer creatief leerde zijn in zowel filmen als monteren. Ik vond het ook leuk om veel afwisselende projecten mee te maken, waar ik allerlei interessante mensen heb kunnen ontmoeten. Ook kreeg ik veel verantwoordelijkheid, zoals: het contact onderhouden met klanten, projecten plannen en voorbereiden en natuurlijk filmen en monteren. Ik heb duidelijk gemerkt, dat ik door al de ervaring die ik hier heb opgedaan een stap verder ben gekomen. PRezz is het bedrijf  van gezelligheid, diversiteit, creativiteit en professionaliteit.

Timo Betman en Marnick Schoutsen, 3 Havo (Revius Lyceum) arbeidservaringsproject

Het was een leuke en leerzame stage. We hebben geleerd hoe het is om een film te maken. Van voorbereiding en filmen tot het maken van het eindresultaat. Onze videoclip konden we in de bioscoop laten zien. We werden geholpen waar het nodig was, maar we hadden ook veel vrijheid. Er wordt bij PRezz veel lol gemaakt en iedereen werkt met plezier.

Jesse Gijsbers, 4e jaars Grafisch Lyceum Utrecht

5 maanden van gezelligheid en kennis. Zo werd ik bij elk project betrokken, van concept bedenken tot op locatie filmen. In deze 5 maanden zijn er zo veel leuke momenten op mijn pad gekomen. Ook zul je hoogst waarschijnlijk zeer interessante mensen ontmoeten tijdens je stageperiode. Het prettige hier is dat er altijd ruimte is om verbetering aan te kunnen geven. Als je tips hebt, kun je die altijd bespreken.

Robbin Bosch, 2e jaars ROC Midden Nederland (Creative College) Utrecht

Deze tijd zal ik niet snel meer vergeten. Ik voelde me al snel ’thuis’. Flexibele werksfeer, omgang met elkaar is goed, maar er wordt ook keihard gewerkt. PRezz is een bedrijf, waar je alle vrijheid krijgt om te leren en je creativiteit te benutten. Daarnaast werkt men met veel verschillende cameramensen. Daar heb ik ook bij meegekeken. Veel geleerd over montage, maar ook dagen aan het filmen geweest voor mooie klanten zoals de Universiteit Utrecht, Gemeente Heuvelrug en het CAK in Den Haag bijvoorbeeld! Afwisseling is voor mij belangrijk en ik denk niet voor mij alleen, alle creative bollen hebben afwisseling nodig. Dat krijg je bij PRezz gegarandeerd.

MENU