Zie ook een overzicht van onze klanten.

Prachtig!!!

Ik kon zojuist pas de laatste versie van de video bekijken. Dikke complimenten!!! Ik vind het prachtig zo!!! Veel dank!!!

Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid, Institute for Positive Health (iPH)

Enthousiast en deskundig

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en de zorgvuldige manier waarop je de films gemaakt hebt. Het resultaat mag er zijn! Zowel achter de camera als ervoor ben je enthousiast en deskundig. Niet alleen wat betreft het beeld, maar ook qua inhoud heb je een goede kijk op hoe wij ons verhaal het beste konden overbrengen.

Janneke van Dijk, projectleider Dag van het Kasteel – Nederlandse Kastelenstichting

Verschillende doelgroepen vele malen beter benaderen

Monika luisterde ons verhaal aan, stelde een aantal kritische vragen en kwam uiteindelijk met een voorstel om niet één, maar drie korte video’s te produceren volgens eenzelfde format, om daar een heuse campagne mee te bouwen. Op deze manier kunnen we verschillende doelgroepen vele malen beter benaderen, een perfecte oplossing! De specialistische kennis van Monika, de uitwisseling van ideeën en de vrijheid voor ons om te sturen waar we heen wilden werkte ontzettend goed en leuk. Er is dan ook een serie video’s geproduceerd waar we heel erg blij mee zijn!

Mees Keukens, UniPartners Wageningen (adviesbureau gelieerd aan de Wageningen Universiteit)

Ik werd er werkelijk door omver geblazen!

Ik zag het gemonteerde promotievideo en ik werd er werkelijk door omver geblazen! Heel gaaf! Super goed gedaan! De filmdag heb ik ervaren als zeer prettig en ik vond het een enorme fijne samenwerking met je. Je bent een geweldige cameravrouw en daarnaast ook een heel goed mens. Dankjewel daarvoor. Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop je nog een keer te kunnen ontmoeten in de toekomst bij de opname van andere bedrijfsvideo’s.

Pieter Doornenbal, Prisma Groep

Zeer specialistische kennis

Onlangs heb ik met Monika van PRezz videoproductiehuis mogen samenwerken aan de promotiefilm voor mijn onlangs verschenen boek ‘Wolven krijgen geen burn-out’. Deze samenwerking heb ik als uitermate prettig ervaren. Monika heeft laten zien dat ze over zeer specialistische kennis beschikt. Ze is professioneel en denkt op een positief-kritische wijze mee met de klant. Zowel in het voortraject (script, de setting enzovoorts) als tijdens de opnames gaf Monika nuttige tips en adviezen. Haar enthousiasme, humor en geduld zorgen er voor dat zelfs enigszins onervaren ‘acteurs’, zich voor de camera snel op hun gemak voelen. PRezz videoproductiehuis heeft er aan mij en SHE-loupe een tevreden, zeker terugkerende klant bij.

Irene van Eijk, SHE-loupe

Binnen 24 uur 5.000 keer bekeken

Nogmaals veel dank voor je betrokkenheid en inzet! Buitengewoon om dat te ervaren.

Het filmpje ‘Samenwerken met handelsagenten’ is sinds gistermiddag ruim 1000 keer bekeken via KvK Facebook. Het filmpje ‘Zakendoen in China kost tijd’ is binnen 24 uur 5.000 keer bekeken.

Gabrielle Hoogendoorn,  landelijk projectleider Kamer van Koophandel

Applaus!

Applaus! Iedereen vond het mooi en goed. In het MT werd er geapplaudisseerd voor de video! Dank voor de plezierige samenwerking.

Ineke Lantinga, hoofd communicatie Diakonessenhuis

Verfrissend. Het voegde echt iets toe.

Dank voor de samenwerking. Er werd super op de filmpjes gereageerd. Complimenten voor de manier waarop alles in beeld is gebracht. Het voegde echt iets toe aan de vergadering: heel verfrissend.

Jamie Duijvestein, Rabobank

Laaiend enthousiast

We zijn laaiend enthousiast. Hebben jullie voortreffelijk gedaan. Morgen laten we de video aan iedereen zien. Stukje gebak erbij voor een feestelijk tintje.

Jan Pronk, directeur Langkamp Technology

Hoe maak je van een verpleegkundige een goede vlogger?

Samen met Monika hebben wij vanuit een geheel nieuw perspectief gekeken, hoe wij de zichtbaarheid van de VAR kunnen vergroten. Met Barack Obama als prachtig voorbeeld, hebben we aansprekende scripts geschreven. Met de vakkundige en praktische tips van Monika is dat goed gelukt. Met alle aangereikte kennis en tools kunnen wij nu verder. Dank voor je hulp en je gastvrijheid!

Myra Lith – coördinator Bedrijfsvoering Zorg Prinses Máxima Centrum

Enkel positieve reacties

De reacties waren enkel positief en de filmpjes dus ook goed ontvangen! Nogmaals dank voor jouw inspanning en enthousiasme. Samen hebben we er iets moois van gemaakt.

Floor van Esch, FloorFactor

Blij met het resultaat!

Het ziet er allemaal erg goed uit. Ben blij met het resultaat!

Anke Smits, Senior Adviseur Interne Communicatie Universiteit Utrecht

Meer contacten en traffic

Jullie bijdrage en inzet voor het promotiefilmpje voor de Medica heeft een prima effect gehad. Dat heeft echt geleid tot meer contacten en traffic tijdens de beurs. Niet onbelangrijk, ook intern heeft dat zijn effect gehad. Ik denk dus met plezier terug aan onze supersnel georganiseerde samenwerking.

Hans Litjens, Kamer van Koophandel

Mooi werk

Dankjewel voor jullie mooie werk. Ik ben tevreden over het eindresultaat!

Kersten Meijnen, teamleider Interne Communicatie, Directie Communicatie & Marketing Universiteit Utrecht

Echt het beste in me naar boven gehaald

Wat hebben jullie er mooie filmpjes van gemaakt, echt super! Jullie hebben echt het beste in me naar boven gehaald en dat is te zien en horen. Ik ben blij met het resultaat. Veel dank nogmaals.

Jacqueline Hovius, Loof training en advies

Snel to the point en duidelijk

Wat zijn de video’s goed geworden. Snel to the point, duidelijk. Ook door mijn collega’s zijn ze enthousiast ontvangen. Dankjewel voor de vlotte service.

Lesly Bouwman, beleidsadviseur Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)

Het filmpje heeft mij wakker gemaakt over mijn eigen gedrag

Wij horen veel positieve reacties. Vorige week was er een klant bij ons in de winkel, zij zei: “Het filmpje heeft mij wakker gemaakt over mijn eigen gedrag. Ik ging op de fiets naar de Jumbo en vlug weer terug. Ik kwam bij de andere ondernemers helemaal niet meer, dat heb ik na het zien van het filmpje gelijk anders aangepakt!” Mooi toch?

Hartstikke leuk! Wat een positief en inspirerend initiatief. Het nodigt nog meer uit om de vertrouwde lokale ondernemers te steunen.

Prachtig filmpje! Gisteren kaas gehaald bij Gert, vandaag voor de lunch vis bij Zilte Zee, brood bij Mariska, een salade bij Schimmel en een entrecote bij Ben. Prachtige winkels in dit dorp!

Gelijk maar even wijn en vis gehaald.

Doornse ondernemers en inwoners over ‘Koop lokaal’ video

Inzet en flexibiliteit

We waren enorm blij met je inzet en flexibiliteit. En natuurlijk met het resultaat.

Tirza van Hengstum, Institute for Positive Health (iPH)

Mooi, professioneel en dynamisch

Monika heeft voor ons (iPH, AnkhHermes, Maria Grijpma en mij) een serie van 8 vlogs gemaakt, die er mooi, professioneel en dynamisch uitzien. Van deze vlogs heb ik ook enkele animaties ontvangen, die we kunnen gebruiken bij workshops en trainingen. Ook dat deed Monika snel, goed en met hulp voor mijn technisch onvermogen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Inge Jager, auteur ‘Klein geluk als je ziek bent’

Ook gezellig in de studio!

Filmpje is helemaal goed en leuk! Dank je wel, we vonden het ook heel gezellig bij je in de studio, dank voor alle goede zorgen!

MischaMehagnoul, Vakmedianet

Tranen in onze ogen

De tranen stonden in onze ogen, want de promotiefilm is echt super gemaakt. Wij staan er versteld van.

Frank Korlas, Samkor

Monika heeft de gave om iets origineels te bedenken

‘Babs de BABS’: een film over mijn werk als trouwambtenaar. Monika Knottnerus van PRezz videoproductiehuis bedacht voor mij een uniek concept. Iets waar zij ijzersterk in is. Monika heeft de gave om iets origineels te bedenken. Door haar stevige kennis van marketing is dit meer dan een video alleen. Haar creativiteit maakt deze film tot een professionele uiting. Op alle details is gelet. Monika is een echte vakvrouw. Hier kan ik als BABS mee voor de dag komen: dus laat die huwelijken nu maar binnenstromen. Fantastisch!

Babs Bouwman – Babs Bouwman – Teksten & Trouwen

Schot in de roos

Film was schot in de roos!

Erwin van der Linden, EICB

WOW

Het is gaaf, leuk, informatief. Ik ben enthousiast over de compilatie. Knap samengevoegd. Ook de balken met tekst doen het goed. WOW!

Gabrielle Hoogendoorn,  landelijk projectleider Kamer van Koophandel

 Ik betaal met plezier!

Bedankt voor de factuur. Ik ga deze met plezier betalen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en service. Ik ga jullie zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Theo Deur, Deur Financiële Diensten

Jullie toewijding was hartverwarmend

Het is soms ‘bitterzoet’ om met afscheid nemen in welke vorm dan ook bezig te zijn. Maar jullie toewijding was hartverwarmend, nogmaals dank! Ik ben heel trots op mijn film.

Marion van Doorm, Nabij Uitvaarten

Complimenten voor jullie invoelingsvermogen!

Complimenten voor jullie invoelingsvermogen! Heel goed in beeld gebracht dat het Tabaksteeltmuseum óók voor kinderen aantrekkelijk is!

Henny van der Veen, communicatieadviseur Tabaksteeltmuseum Amerongen

Jullie geduld en rust

Ik vond het erg leuk gister. Mooi om te zien hoe jullie dat doen, waar jullie allemaal naar kijken, jullie geduld en rust, en hoe jullie mensen op hun gemak weten te stellen.

Margot Bouwens, Theeplein

Briljant!

Briljant!

Henk Kwanta, Tafka

Onder de indruk

Heel erg leuk, ik ben er superblij mee! Het verhaal is echt goed geworden. Vanaf het groene licht bij aankomst tot mijn hoofd aan het eind, echt leuk. Ook Pieter is onder de indruk van het resultaat. Voor de duidelijkheid: als ik weer iets moet maken kom ik graag weer bij jullie terug.

Titia van der Ploeg, Trainer van het Jaar, eigenaar Bureau 5 voor 9

Geweldig leuk

Wat een geweldig leuk filmpje is het geworden, word er helemaal blij van.

Angela van Dijk, Specialist Cultuurparticipatie LKCA

We zijn blij!

We hebben jullie medewerking heel erg op prijs gesteld. Dank voor jullie geduld en de soepele opstelling. Wat een mooi filmpje! We zijn blij! Mooi hoe de samenwerkingsverbanden in beeld zijn gebracht.

Afd. marcom, Stimulansz

Bereik van een video zo laten stijgen

Met veel plezier kijk ik terug op het Practicum ‘Hoera, een video. En nu?’ afgelopen maandag. Mooi om te zien hoe je met een paar tips een bereik van een video zo kan laten stijgen.

Jori Veldhuizen, Jovel Entertainment

Top!

Top, ik ben er blij mee! De film kreeg een hard applaus, echt!!! Al voordat hij klaar was, dus een succes. Personeel vond het top!

Jefta van der Meijden, Reinstaat

 Heel positief!

Onze reactie is heel positief! Vond het heel prettig met jullie samen te werken en het is een hele goede film geworden. In de evaluatie van de relatiedag is deze ook goed gewaardeerd.

Linda Drenth, communicatieadviseur CAK

Indrukwekkend

Indrukwekkend. Kippenvel van begin tot eind.

Moet bijna m’n tranen binnenhouden.

Goh, als je deze groep stil krijgt, wil het wel wat zeggen.

Leden JCI Utrecht

Gaaaaaaaaf

Gaaaaaaaaf, heel goed.

José Hoogeveen, Nieuwetijdsgeneeswijzen

Binnen een week de eerste klant!

Binnen een week na het plaatsen van mijn filmpje meldde zich al de eerste klant, is mijn video heel vaak bekeken en heb ik heel veel leuke berichten op LinkedIn en Facebook gehad. Het was ook sowieso een leuke ervaring om het te maken!

Nadia Lucassen, Gezond en Wel

Ontzettend enthousiast

Wij willen even laten weten dat wij ontzettend enthousiast zijn over de filmpjes, echt dynamisch en mooie pakkende stilstaande shots, complimenten!

Maryse den Hollander, Movisie

Ik kijk uit naar de volgende samenwerking

Super bedankt, ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

Jefta van der Meijden, Reinstaat

Warm aanbevolen

Onze klant was heel enthousiast over de dag en de video-insteek. We hebben jullie naam doorgegeven en warm aanbevolen.

Mark Zwijnenburg, Blooming

Helemaal blij

Ik ben er helemaal blij mee!
Bedankt voor het filmpje! Prima gelukt!

Annechien Deurloo en Mireille Breij, Nimeto

Wauw

Wauw Dames, super leuk! Helemaal top!

Ria Vellekoop, FHKN

Ik word heel blij

Ik word heel blij van de film.

Karola Vos, beleidsmedewerker gemeente Utrechtse Heuvelrug

State of the Art

Heb net even de promotievideo bekeken. State of the Art, hoor!

Sander Pronk, bestuurslid Zakelijk Heuvelrug

Jullie inzet en professionaliteit wordt zeer gewaardeerd

Het filmpje is meer dan naar onze tevredenheid!! Wij zijn er érg blij mee!! Jullie inzet en professionaliteit wordt zeer gewaardeerd en niet alleen door ons. De hele crew héél erg bedankt!!!

Ousmane en Annemarie, Ebola benefiet

Topstuk

Wat een mooie beelden! Het belooft een topstuk te worden.

Erwin Lentze, Christelijk Lyceum Zeist

Erg leuk

Erg leuk. Wij vonden het als bureau erg leuk om te doen en zijn blij met het resultaat.

Mark Zwijnenburg, directeur Blooming trainingsbureau

Heel mooi

Hartstikke bedankt voor jullie video’s, ze zijn heel mooi geworden.

Carola Siksma, BabyStuf

Nieuwe leerlingen

Ik wilde laten weten dat de video echt zijn doel heeft bereikt. Ik heb aan de laatste nieuwe leerlingen gevraagd via welke weg zij wisten van Studio Doorn. Zij hadden de video gezien.

Claudia ten Klei, Studio Doorn

Super goed werk

Jullie hebben super goed werk geleverd! Ik hoop dat we dit jaar nog een keer zaken kunnen doen.”

Vivian den Hartogh, Coordinator Schuldhulpverlening – Stimulansz

Heel tevreden

Ik kon van te voren niet inschatten hoe de film eruit zou zien. Nu ik het eindresultaat gezien heb, voldoet het helemaal aan wat ik in gedachten had. Ik ben heel tevreden.

Rosa van der Wielen, Stichting Welnúh

Professionaliteit en toewijding

Met zoveel professionaliteit en toewijding gemaakt.

Erwin Lentze, Christelijk Lyceum Zeist

Had ook niet anders verwacht

Dinsdag was een succesvolle dag! Films deden het heel goed. Had ook niet anders verwacht 😉

Linda Dinkgreve, communicatieadviseur CAK

Goede energie

Jullie allebei bedankt voor jullie vakwerk! Wat een goede energie en een mooi vakwerk leveren jullie.
Dank, dank en ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Filmpje is heel leuk ik heb al leuke reacties! Ik ben trots op jullie en ook de filmer heeft leuke afwisselende beelden gemaakt. Ik vind jullie een heel goed team.

Claudia ten Klei, Studio Doorn

Eindresultaat

Eindresultaat promofilm ComKameleon=erg leuk geworden! Goed gedaan.

Martine Tekelenburg, ComKameleon (via twitter)

Over workshop Jouw Optimale Pitch (JOP)

Inspirerend! Enerverend! Wat een succesvolle dag. Fijn dat ik hieraan deel heb mogen nemen! Leuk om te doen! Jullie zijn een superteam!

Deelnemers workshop Jouw Optimale Pitch, persoonlijk en per email

Professionele uitstraling

Dames bedankt. Binnenkort heeft mijn website een professionele uitstraling.

Herman Steijger, Herman Steijger BV (via twitter)

Fijne samenwerking en begeleiding

Dank voor het sturen van de video, hij is heel mooi geworden! Verder heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en begeleiding!

Mischa Gokhale, Hollindia International

Erg blij mee

Video’s zien er mooi uit. Ben er erg blij mee.

Jasper Jägers, projectbegeleider voor woningcorporatie Havensteder

Impressed

Impressed. Beter dan verwacht.

Jan Pronk, Romano en Bernadette, Langkamp Technology

Ademen video

Jullie leven, ademen video!

Henk Kwant, Tafka Belastingadviseurs

Complimenten

Ik vind dat het goede filmpjes zijn geworden. Mijn complimenten.

Rob Jorg, lijsttrekker VVD Utrechtse Heuvelrug

Trots op de mooie filmpjes

De filmpjes van de experts en Maria/Ellen komen op diverse plekken in de website terug. Ziet er echt top uit, mede dankzij jullie!!!

(en via twitter)

En trots op de mooie filmpjes! Thanks!!

Jacqueline Duerinck en Irma van Zand, Women on Wings

Echt gaaf

Op de video’s krijg ik heel leuke reacties terug van de studenten: ‘echt gaaf geworden’, ‘heel authentiek’, ‘blij dat ik hieraan mee mocht werken’. Complimenten voor jullie dus!

Ria Stegeman en studenten, Europees Instituut

Fantastisch

Tijdens de ZZP Thema-avond over Social Media heeft PRezz een fantastische promo-video geschoten, waarin je in slechts 50 seconden een impressie krijgt van wat ZZP Netwerk Heuvelrug te bieden heeft.

Frank van Elsdingen, voorzitter ZZP Netwerk Heuvelrug

Zeer tevreden

Filmpjes zijn goed geslaagd. Ben zeer tevreden.

Fabrice Mous, Outdare CRM

Mooi

Hij is mooi geworden!

Marcel Leibrand, Elburg Foods

Goede reacties

We krijgen hele goede reacties op de film, zijn we heel blij mee.

Hans ter Maten, directeur Elburg Foods

Verzorgd en flitsend

Complimenten voor dit filmpje, ziet er goed verzorgd en flitsend uit!

Hilbert Boverhof, directeur Mauritsschool

Top

Jullie zijn top!

Wanda Klomp, Dogcomfort

Goede videomarketingtips

Goede videomarketingtips gehad bij PRezz, dank Pauline en Monika!

Nicolette Scholtens, Hogepony

WOW!

WOW! Wat weet jij er veel van, Monika. Mogen we jouw klant worden please?

Judith de Bruijn, Presenters Web Academy

Heel professioneel

De filmpjes zijn prachtig geworden! Heel professioneel. Hartelijk dank daarvoor!

Jannemarie Borghuis, Manege Lis Hartel

Toppie!

Ik vind het ontzettend leuk, complimenten! Toppie!

Erwin van der Linden, EICB

Over de workshops ‘Films maken met je smartphone’ en ‘Hoera een video! En nu?’

Ik heb met veel plezier de trainingen ‘Films maken met je smartphone’ en ‘Hoera een video! En nu?’ gevolgd bij PRezz. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie dacht ik al het één en ander te weten over videomarketing, maar wat werd ik blij verrast. Monika is een videoprofessional in hart en nieren. Ze geeft ontzettend veel tips en praktische handvatten. Haar creativiteit en enthousiasme werken aanstekelijk. Waar ik video in eerste instantie niet voor mijn eigen bedrijf wilde inzetten (ik ben tenslotte tekstschrijver) zie ik nu de absolute meerwaarde om dat wel te doen. En ik heb er dankzij de trainingen hartstikke veel zin in ook!

Claudia Verbree – Juffrouw Rood

De workshop ‘Films maken met je smartphone’ was voor mij een eyeopener. Verrassend om te merken dat je met hele eenvoudige middelen al een leuk wervend of onderhoudend filmpje in elkaar kunt zetten. En dat allemaal in één avond. Zelfs mij lukt het! Natuurlijk was het wel even doorwerken, maar aan het einde van de avond kon ik mijn eigengemaakte film met een verhaal laten zien.

De videomarketing workshop ‘Hoera, een video! Wat nu?’ had een heel ander karakter, maar was daardoor niet minder boeiend. Ik vond het heel interessant om meer te leren hoe je je films beter online kunt zetten en kunt promoten. En hoe fijn is het om al die informatie tot je te nemen via het grote bioscoopscherm: met een duidelijke uitleg van Monika en veel ruimte voor vragen en discussie onderling. Door de workshops heb ik nog meer respect gekregen voor de kwaliteiten en de professionele aanpak van Monika. Zij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ze is bereid al haar kennis onvoorwaardelijk met je te delen. Na afloop krijg je een e-boek ‘Scoor dubbel met jouw video op YouTube’ cadeau. En daarbij houdt het niet op. Want als je thuis aan de slag gaat en je komt er niet uit, dan kun je altijd bellen of langskomen bij PRezz voor meer uitleg. Beide workshops had ik voor geen goud willen missen. Wat mij betreft een bescheiden investering die dubbel en dwars de moeite waard is.

Babs Bouwman – Communicatie & Tekst

Ik heb de workshop ‘‘Films maken met je smartphone’ gevolgd en WOW!!! Wat ging er een wereld voor mij open. Echt gaaf! Je bent een gepassioneerde professional en weet op mooie wijze anderen te enthousiasmeren voor jouw mooie vak. Zoals in een echte film klopt alles bij jou. Het script, de regie, je mooie locatie, ervaring en expertise, en natuurlijk niet te vergeten je lekkere popcorn in jawel… jouw mooie bioscoop. Bij jou voelen mensen zich gezien, begrepen en welkom. Wat een feest! Je leert mensen niet alleen filmen en monteren, maar helpt hen ook met het juiste advies over de uitrusting, materialen en software. Je hebt een hoge service en bent erg flexibel.

Eugène Kuisch – U-Town

Professioneel filmen met je smartphone, nu kan ik het ook. Tijdens de workshop leer je zowel de basis elementen als de fijne kneepjes van het vak. Leerzaam, vakkundig en in een professionele setting. Absolute aanrader voor iedereen die video zakelijk wil inzetten.

Judit Bos – Foret geeft richting

De workshop ‘Films maken met je smartphone’ is mij erg goed bevallen. Het enthousiasme en de grote hoeveelheid aan kennis van Monika weet ze op een goede manier over te brengen, waardoor je de basis weet om er zelf mee aan de slag te gaan. Niet alleen hoe je een video zelf maakt, maar ook laat ze je goed nadenken over welk verhaal je wilt vertellen en welk doel je wilt bereiken.

Astrid van de Nieuwenhof – Aranea Advies

In een sfeervolle ambiance van de bioscoop van PRezz videoproductiehuis in Doorn werden we meegenomen in het verhaal van Monika hoe je snel, eenvoudig en professioneel een film kan maken met je smartphone. Inclusief alle tips en trucs. Tijdens de workshop kreeg je ook nog de gelegenheid om zelf een filmpje te maken en te bewerken. Het was erg leuk om te doen en ik kan deze workshop zeker aanbevelen.

John Steenbergen – Steenbergen Facility

Het was een succes. Zoals we van Monika gewend zijn, had ze alles keurig voorbereid en er ging een wereld voor me open. Ik heb die avond veel geleerd. Je bent perfectionistisch in de positieve zin, hulpvaardig en geduldig. En je hebt heel veel kennis van filmen. Filmen zit je in het bloed. Bij wat voor een activiteit je ook bent, je bent altijd met filmen bezig, zowel privé als zakelijk. Als er iemand is die ik aan kan bevelen als het gaat om het maken van films, dan is het Monika.

Francien van der Wardt – Gendi Design

Hoe leuk is het om met de medewerkers een workshop ‘Films maken met je smartphone’ te volgen? Ik kan je verzekeren: dat is erg leuk! In een door Monika in haar bioscoop tot in de puntjes verzorgde avond hebben we geleerd, gelachen en (ongemerkt) aan teambuilding gedaan. In groepjes verdeeld hebben we onze eigen korte films gemaakt, geëdit en vertoond. Monika is in staat om je op een leuke manier precies die kneepjes van haar vak bij te brengen waar je als goedwillende amateurfilmer wat aan hebt. Dank voor een heel leuke en leerzame avond. Je hebt er 16 ambassadeurs bij!

Geert-Jan Brouwer – Van Luin Assurantie Groep

Ik had zelf al ervaren hoeveel meer bereik ik had als ik een video op social media plaatste en hier wilde ik meer mee gaan doen. Een hartelijk ontvangst en de popcorn stond klaar. Monika legde alles stap voor stap uit en liet ook alle accessoires zien die we kunnen gebruiken. Het is heel leuk om Monika met zoveel enthousiasme en passie te zien vertellen. Daarna gingen we in groepjes de video’s op te nemen en onder begeleiding monteren. Waar ik had verwacht dat het heel ingewikkeld zou zijn, bleek het erg eenvoudig en hadden we in korte tijd leuke video’s. Ik was verrast en enthousiast!

Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar door de heldere stappenplan van Monika is het eenvoudig om een video te maken. Ik kan de workshop ‘Films maken met je smartphone’ van harte aanbevelen en ik zie uit naar de workshop ‘Hoera, een video! Wat nu?’ in november, waar ik ga leren wat ik allemaal kan met een video.

Thea de Velde Harsenhorst – Stralend Jezelf

We zijn zeer tevreden over de workshops ‘Films maken met je smartphone’ en ‘Hoera, een video! Wat nu?’. We hebben handige kennis opgedaan én een leuke avond gehad. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij PRezz deze workshop te volgen, hartelijk dank voor deze inspirerende avonden en voor de extra informatie die we als toegift op de workshops hebben gehad.

Sonja Koster – Vita Mentalis

Ik vond het een heel plezierige en leerzame workshop. Jouw uitleg en aanpak zijn helder en praktisch! Het was echt lollig om met twee andere mensen die je helemaal niet kent een script te maken, het te draaien en acteren in mijn geval. Het smaakt naar meer!

Ine van Emmerik – Extravaleren

Met ongeveer 1.400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op de Sherpa Parade, een vierdaags evenement, waarin veel vernieuwends voor zowel cliënten, vrijwilligers, familie en begeleiders wordt georganiseerd, hadden we deze keer als thema: ‘ontwikkel je talent’. Monika heeft er haar workshop ‘Films maken met je smartphone’ gegeven. Heel erg origineel en op eigen wijze gaf zij hier invulling aan, natuurlijk met popcorn en een uitnodigende lach. Monika had totaal geen moeite om te schakelen in de verschillende niveaus van deelnemers van de workshop. Of iemand nu wel of niet bedreven was met de smartphone, Monika haakte in op ieders niveau en verrijkte dit kennisniveau op haar eigen manier. Zij heeft een talent om snel een nieuwe ingang te bedenken om iemand iets te leren. Dat zij zo flexibel is, was enorm fijn. Ik kan Monika van harte aanbevelen, zowel de workshop ‘Films maken met je smartphone’ die zij in haar bioscoop geeft, als op locatie, zoals bij Sherpa.

Hanna IJlst – Sherpa

De kennis die Monika heeft en haar enthousiasme voor haar vak brengt zij over in haar workshops. Ik heb niet alleen geleerd om een filmpje te maken, maar ook om een goed plan erbij te maken en alles op een professionele manier aan elkaar te koppelen. Monika is zeer gedreven en maakt de workshops zo persoonlijk mogelijk, zodat de cursisten er het meeste uit halen. In de workshop ‘Hoera, een video! En nu?’ deelt Monika haar marketing kennis, waarin ze persoonlijk met je meekijkt wat het beste voor jou gaat werken. Wil je meer doen met videomarketing, maar vind je het moeilijk om te starten? Laat je begeleiden en inspireren door Monika.

Marleen de Kok – Gewoon Gewoon

Een workshop bij Monika is een bijzondere ervaring! In haar bioscoop – met popcorn! – geeft zij een interactieve presentatie waarin volop ruimte is voor vragen en ideeën. De insteek is lekker praktisch. Je kunt direct met alle tips en tricks aan de slag, mede door het erna geleverde e-book. En, ook niet onbelangrijk, de koffie is heerlijk!

Monique Donga – MDOrganized

Dank je Monika, het was een nuttig besteedde ochtend! Ik heb de nodige dingen op mijn YouTube kanaal aan te passen. Ik zal de verbeteringen stap voor stap doorvoeren.

Marleen van Dam – ActionCOACH | Engage & Grow

Ik vond het een inspirerende workshop. Het heeft mijn visie van video’s positief veranderd. Dank daarvoor, ik zal je zeker aanbevelen!

Edo van de Ven – Copper Design

MENU