PRezz professionals

Professioneel team

Wij zijn trots op onze filmprofessionals in binnen- en buitenland. Praktisch voordeel is dat wij altijd een filmer bij jou in de buurt hebben, hij (of zij) is dus snel op locatie. Scheelt ook weer reistijd en kilometers.

De juiste man op de juiste plaats

Maar wij selecteren onze filmers niet alleen op regio. Elke filmprofessional heeft zijn (of haar) eigen kunde, creativiteit en voorliefde. Zo monteert de één heel dynamische filmpjes en is de ander handig in het maken van een film op basis van fotomateriaal. Een derde heeft een liefde voor natuur, de volgende maakt de meest kunstzinnige films en wint daar ook prijzen mee. Daarom kiezen we telkens, afhankelijk van de bedrijfsfilm die we maken en het beschikbare budget, de juiste filmprofessionals.

Alles in één hand

Per project stellen we een team samen. Type filmproductie, jouw wensen, maar ook het budget bepaalt wie aan de film zal werken: scriptschrijver, regisseur, editor, animatiemaker, geluidsspecialist, componist, acteurs, presentator, voice-over, stylist en visagist. Wat voor jou heel belangrijk is: alles is in één hand. We regelen en begeleiden het gehele traject, zo heb je één contactpersoon en één factuur voor jouw project.

Vacature

Ben jij een editor die lekker vlot met Final Cut Pro X overweg kan? Zullen we dan snel even kennismaken? Het betreft een freelance vacature. Je kan ons mailen of bellen.

MENU