PRezz - over ons

Video en videomarketing

Marketing en communicatie worden steeds vaker online bedreven. Video en videomarketing is daar een belangrijk onderdeel van. Als verantwoordelijke voor communicatie en marketing in je bedrijf denk je dus na over video én over hoe je die gaat inzetten. En niet voor niets, want telkens bewijzen bedrijven met een goede online en video strategie, dat zij daar hoge resultaten mee behalen in hun doelgroep.

Een passende en pakkende video

Wij hebben ons daarom volledig gespecialiseerd in de niche van videomarketing. We maken films en animaties en kunnen je bovendien adviseren hoe je deze in kunt zetten voor optimaal resultaat. Wij hopen je graag aan tafel te verwelkomen om te brainstormen over hoe we jouw boodschap kunnen vertalen in een passende en pakkende video. En wat je moet doen om het juiste publiek met jouw bedrijfsfilm te bereiken.

Uitstekend team van filmprofessionals

PRezz is het bedrijf van Monika Knottnerus en Pauline Teunissen. Met een uitstekend team van filmprofessionals: scriptschrijvers, regisseurs, cameramensen, geluidsspecialisten, editors, animatiemakers, acteurs, figuranten, voice-overs, visagisten, stylisten en componisten gaan we graag met jou aan de slag.

Doeltreffend

Je vindt het vast belangrijk dat jouw promotiefilm niet alleen mooie beelden bevat, maar vooral doeltreffend is. Een pakkende film, waarbij vooraf goed over de kijker (jouw doelgroep) nagedacht is. Over wat hij na het zien van de video moet denken, voelen en doen.

Vanuit marketingvisie

Wij maken films én animaties vanuit een marketing- en communicatievisie. Wie is je doelgroep, wat is je kernboodschap en wat wil je met de film bereiken? En, ook niet onbelangrijk: wat is je budget? Samen komen we tot een creatief concept voor een film die boeit. Met de juiste call-to-action. Kijk hoe we te werk gaan om jouw verhaal in een doeltreffende video om te zetten.

Creatief

Een film moet ook leuk zijn om naar te kijken. Daarom bedenken we originele invalshoeken en verhaallijnen. We weten wat de mogelijkheden zijn: soms is een animatie of een combinatie van film en animatie een betere keuze.

Storytelling

Met het verhaal van jouw bedrijf kun je mensen raken, betrekken en hun vertrouwen winnen. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een aansprekend verhaal.

Budget

Voor bijna elk budget is een video te maken. We denken mee en zoeken naar slimme, passende oplossingen.

Alle benodigde professionals

Voor ieder opdracht stellen wij een optimaal team samen van professionals, zoals cameramensen, animatiemakers, regisseurs, scenaristen, acteurs, voice-overs, stylisten en editors. Binnen én buiten Nederland.

Projectmanagement

Projectmanagement, regie en productie zijn bij ons in goede handen. PRezz blijft verantwoordelijk voor het gehele project en je hebt te maken met één contactpersoon.

Effectief

We stoppen niet als de film klaar is. We adviseren onze klanten ook hoe de video in te zetten. Wat heb je immers aan een promotiefilm, die niet door je doelgroep bekeken wordt?

Tips

Via ons E-zine Hillywood Headlines, Facebook pagina en Twitter account kan je een kijkje achter de schermen nemen en tips vinden hoe je resultaten behaalt met video. Bovendien verzorgen we videomarketing trainingen en workshops voor ondernemers.

Klanten

Dit zijn onze klanten en dit zeggen ze over PRezz.

Voorbeelden werk

Zie ons portfolio.

Kopje koffie?

Een keer bij een kopje koffie jouw bedrijfsfilm bespreken? Je bent van harte welkom!

MENU