Graag wil ik extra aandacht voor een bijzonder project op het gebied van social return, dat we samen hebben ontwikkeld. Dit heet Solliciteren met video, dat werkt! Hierbij richten we ons op organisaties die mensen met een ziekte of handicap middels jobcoaching ondersteunen of reïntegreren naar werk. Je kunt denken aan iemand met autisme die heel getalenteerd is in ICT en door zo’n jobcoachings traject een passende baan vindt als programmeur. Hoe mooi is dat? Het blijft echter een lastig traject voor deze groep mensen. Er zijn veel vooroordelen. Onbekend maakt vaak onbemind. Hier komen wij als filmmakers om de hoek kijken. Want video is een ijzersterk medium om bepaalde vooroordelen weg te nemen. Je maakt de kandidaat persoonlijk en laat zien welke talenten zo’n iemand in huis heeft. Natuurlijk kunnen we de video’s maken. Maar uit onze research is gebleken dat als de jobcoach zelf een pitch-video maakt van een kandidaat, dit ook nog eens bijdraagt aan de presentatie en sollicitatievaardigheden van de kandidaat. Daarom bieden we de organisaties een training aan om jobscoaches zelf te leren een sollicitatie video te maken. Ze leren met hun smartphone een passend filmpje van hun client te maken. Dit filmpje kan dan worden ingezet bij sollicitaties van hun kandidaat. Voor het project solliciteren met video, dat werkt! Komen we graag in contact met Ruud Evertsen. Ruud is manager bij Reinaerde TRES en verantwoordelijk voor het reintegratiedeel binnen Reinaerde (Er is vanuit grotere bedrijven best wel vraag naar mensen uit deze groep. Er is hen namelijk een quotum opgelegd dat een bepaald percentage moet bestaan uit werknemers met een rugzakje. In het sociaal akkoord 2013 is vastgelegd dat in 2026 er 125.000 banen zijn gecreëerd voor deze doelgroep.)

25 jaar ervaring

Na 25 jaar ervaring en ruim 1.000 films weten we hoe je een doeltreffende video maakt. Elke film is anders, wij hebben er plezier in om elke keer het optimale uit het beeld en budget te halen en een film naar uiterste tevredenheid op te leveren.

Doeltreffend

Je vindt het vast belangrijk dat jouw video niet alleen mooie beelden bevat, maar vooral doeltreffend is. Een pakkende film, waarbij vooraf goed over de kijker (jouw doelgroep) nagedacht is. Over wat hij na het zien van de video moet denken, voelen en doen. Door onze marketing en communicatie achtergrond denken we met je mee over de juiste, sterke boodschap en hoe je die in een korte video effectief kunt neerzetten met de juiste Call-to-Action. We zoeken daarbij de beste vorm voor jouw boodschap en doelstellingen.

Creatief

Een film moet ook leuk zijn om naar te kijken. We bedenken originele invalshoeken en verhaallijnen en weten wat de mogelijkheden zijn. Soms is een animatie of een combinatie van live action film en animatie een betere keuze.

Storytelling

Met het verhaal van jouw bedrijf kun je mensen raken, betrekken en hun vertrouwen winnen. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een aansprekend verhaal.

Budgetwise

Voor bijna elk budget is een video te maken. We denken mee en zoeken naar slimme, leuke en passende oplossingen. We werken altijd met een vaste prijs, zonder verrassingen op de factuur.

Uitstekend team van filmprofessionals

Voor iedere opdracht stellen we een optimaal team van filmprofessionals samen. Met de juiste cameramensen, geluidsspecialisten, editors, animatiemakers, acteurs, figuranten, voice-overs, visagisten en stylisten gaan we graag voor jou aan de slag.

Projectmanagement

Projectmanagement, regie en productie zijn bij ons in goede handen. PRezz blijft verantwoordelijk voor het gehele project en je hebt te maken met één contactpersoon.

Videomarketing

We stoppen niet als de film klaar is. We adviseren onze klanten ook hoe de video in te zetten. Wat heb je immers aan een film, die niet door je doelgroep bekeken wordt? Je krijgt ook een heel concreet stappenplan, een handige checklist voor jouw videomarketing en ons e-book.

Tips

Via onze pagina Pers kun je een kijkje achter de schermen nemen en onder Prikkels vind je tips voor jouw videomarketing. Bovendien verzorgen we videomarketing trainingen en workshops voor ondernemers en communicatieprofessionals.

Klanten

Dit zijn onze klanten en dit zeggen ze over PRezz.

Voorbeelden werk

We laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben, want we zijn trots op ons portfolio. En als je alleen één minuutje hebt, bekijk dan een korte compilatie van ons werk.

Kopje koffie?

Wil je een keer bij een kopje koffie (óf met verse popcorn in onze bios) jouw film bespreken? Bel of mail ons, je bent van harte welkom!

Velperengh 16
3941 BZ Doorn

Mail: info@prezz.org
of bel: 06-23071160

MENU