Wil je expertstatus, meer klanten, online beter gevonden worden? Een video of een vlog helpt je daarbij. Ook met een smartphone kun je doeltreffende filmpjes van een verbluffende kwaliteit maken.

Een filmpje met een mobieltje opnemen kan natuurlijk iedereen. Een professionele en effectieve video vergt echter meer kennis en vaardigheden. Toch is filmen én monteren met je mobieltje eenvoudiger dan je denkt.

In onze workshop leer je professionele opnames met je mobieltje te maken en ze vervolgens met een app te monteren. We besteden hierbij aandacht aan filmtechnieken, compositie, camerabewegingen, licht en geluid. En natuurlijk aan jouw verhaal, zodat je boodschap duidelijk overkomt. Je gaat aan de slag met je eigen smartphone en na afloop keer je huiswaarts met knowhow én een filmpje.

Wat leer je precies?

Plan en concept
• waarom, waarover, hoe lang en hoe vaak
• verhaal
• scenario en storyboard

Filmopnames
• filmopnames maken met aandacht voor compositie en camerabeweging
• techniek: stabilisatie en statieven, licht, lampen, geluid en verschillende microfoons en lenzen voor de smartphone
• filmen met de montage in je achterhoofd

Montage
• montage apps, ook interessante apps voor speciale effecten
• editing stap voor stap
• passende muziek

Een buitenkansje!

Jouw investering is € 55,- excl. btw.

Doe je mee?

De volgende workshop op 20 november is al vol, maar wees welkom op 28 november (nog 3 plaatsen). Aanmelden.

De workshop start om 19.00 uur bij PRezz videoproductiehuis in Doorn (inloop 18.30 uur) en duurt tot 22.00 uur.

In 2020 geven we deze workshop op 12 februari, op 19 maart én op 15 april. Reserveer alvast een plekje!

Andere workshops.

Dit zeggen deelnemers over de workshops:

Het was een succes. Zoals we van Monika gewend zijn, had ze alles keurig voorbereid en er ging een wereld voor me open.

Monika, ik heb die avond veel van je geleerd. Je bent perfectionistisch in de positieve zin, hulpvaardig en geduldig. En je hebt heel veel kennis van filmen. Filmen zit je in het bloed. Bij wat voor een activiteit je ook bent, je bent altijd met filmen bezig, zowel privé als zakelijk. Als er iemand is die ik aan kan bevelen als het gaat om het maken van films, dan is het Monika.

Hoe leuk is het om met de medewerkers een workshop ‘Films maken met je smartphone’ te volgen? Ik kan je verzekeren: dat is erg leuk! In een door Monika in haar bioscoop tot in de puntjes verzorgde avond hebben we geleerd, gelachen en (ongemerkt) aan teambuilding gedaan. In groepjes verdeeld hebben we onze eigen korte films gemaakt, geëdit en vertoond.

Monika is in staat om je op een leuke manier precies die kneepjes van haar vak bij te brengen waar je als goedwillende amateurfilmer wat aan hebt. Dank voor een heel leuke en leerzame avond. Je hebt er 16 ambassadeurs bij!

Ik had zelf al ervaren hoeveel meer bereik ik had als ik een video op social media plaatste en hier wilde ik meer mee gaan doen. Een hartelijk ontvangst en de popcorn stond klaar. Monika legde alles stap voor stap uit en liet ook alle accessoires zien die we kunnen gebruiken. Het is heel leuk om Monika met zoveel enthousiasme en passie te zien vertellen. Daarna gingen we in groepjes de video’s op te nemen en onder begeleiding monteren. Waar ik had verwacht dat het heel ingewikkeld zou zijn, bleek het erg eenvoudig en hadden we in korte tijd leuke video’s. Ik was verrast en enthousiast!

Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar door de heldere stappenplan van Monika is het eenvoudig om een video te maken. Ik kan de workshop ‘Films maken met je smartphone’ van harte aanbevelen en ik zie uit naar de workshop ‘Hoera, een video! Wat nu?’ in november, waar ik ga leren wat ik allemaal kan met een video.

We zijn zeer tevreden over de workshops ‘Films maken met je smartphone’ en ‘Hoera, een video! Wat nu?’. We hebben handige kennis opgedaan én een leuke avond gehad. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij PRezz deze workshop te volgen, hartelijk dank voor deze inspirerende avonden en voor de extra informatie die we als toegift op de workshops hebben gehad.

Ik vond het een interessante workshop gisteren. Leuk om eens zo uitgebreid over video te horen en wat er allemaal mogelijk is. Ook leuk om te zien hoe je passie verder gaat dan alleen de video. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

Naast dat ik het gezellig vond om je weer eens te zien en te spreken, vond ik het heel leerzaam. Dank voor de leuke en leerzame middag!

Mooi om te zien hoe je met een paar tips een bereik van een video zo kan laten stijgen.

Dank je wel voor de structuur en je inbreng en de gelegenheid die je daarmee ons gaf van gedachten te wisselen.

Het was leuk, gezellig en leerzaam.

Heel geweldig en inspirerend. Bedankt!!!

Ik vond het een leuke sessie, veel om over na te denken en uit te werken. Dank je wel!

Ik vond het erg geslaagd, ik ben geïnspireerd bij en door jou. Leuk!

Voor mij een leerzame workshop.

Was leuk! Veel nieuwe dingen geleerd!

Heeft me nieuwe inzichten opgeleverd.

Goede videomarketingtips gehad bij PRezz, dank!

WOW! Wat weet jij er veel van, Monika. Mogen we jouw klant worden please?

MENU