De 35e Bright Music Night werd door Christelijk Lyceum Zeist groots gevierd. Alles is uit de kast gehaald om het op z’n BRIGHT’s te maken. Spetterende locatie: Studio A12 (voorheen famous Brothers), een flinke partij lampen en speakers, 3 kilometer bekabeling, kilo’s schmink en bijzondere kostuums (wat dacht je van aardbeien met elektrische gitaren en een giraffe achter de drums).

Ook dit jaar beklommen vele talenten het BMN podium om hun beste show te geven, net zoals hun voorgangers, oud CLZ leerlingen Wende en Wiemer Snijders, Chris Zegers, Martijn Knol, Christon Kloosterboer (van o.a. Rigby) en Eloi Youssef (Kensington). Ook de docenten en CLZ medewerkers lieten hun zang-, sax-, cajon- en duimharptalenten zien. En niet te vergeten: oud-leerlingen, die vele jaren na hun schooloptredens weer op het BMN podium een onvergetelijke optreden gaven.

Ruim 100 leerlingen en medewerkers werkten mee aan deze avond. Voor twee docenten, die enkele jaren geleden BMN in een nieuw hip jasje hebben gestoken – er wordt nu om de kaartjes gevochten – was het de laatste Bright Music Night. Erwin Lentze en Niels Veerman namen in stijl afscheid.

En wij, PRezz videoproductiehuis uit Doorn, mochten het gehele concert vastleggen. Geniet hier van deze korte impressie van the brightest Bright Music Night.

 

MENU