Het filmpje waarin wethouder Verhoef over wonen vertelt, is onderdeel van een serie van twaalf filmpjes.

Aan het einde van vier jaar collegeperiode wilde gemeente Utrechtse Heuvelrug laten zien wat er bereikt werd en waar ze de komende tijd nog aan zullen werken. Deze keer wilde het college de balans opmaken op een toegankelijke manier – door middel van een video waarin de burgemeester en wethouders over hun portefeuilles vertellen.

Op ons advies is er in plaats van één video een serie van twaalf korte filmpjes gemaakt, waarin we een beeld van de resultaten van de afgelopen jaren geven. In elk filmpje komt een ander onderdeel van het programma aan bod. Zo geeft het college een afwisselend beeld van onderwerpen waar grote stappen zijn gezet, waar vernieuwing heeft plaatsgevonden, of waar juist veel om te doen is geweest.

We hebben ook meegewerkt aan een website pagina met een overzicht van alle filmpjes. Door op de foto’s te klikken konden inwoners via YouTube de filmpjes naar keuze bekijken.

Voor inwoners met een gehoorbeperking hebben we bovendien alle filmpjes voorzien van ondertiteling.

Complimenten van de opdrachtgever: “Mooi project geworden. Iedereen is er heel tevreden over. Bedankt voor jullie adviezen.”

Website gemeente - overzicht college programma

MENU