Je video als geldboom

Geplaatst op 15 maart 2014

Dat wij onze boterham verdienen aan het maken van video’s is helder. Maar hoe kun jij direct geld verdienen aan video?

* Cursus verkopen
Kochten we vroeger een DVD met een 12-delige cursus Spaans, zo downloaden we nu, heel gemakkelijk een online workshop of masterclass. Tellsell doet niet anders.

Tell Sell Brazil Butt Lift – Pas op: niet voor jeugdige kijkers!

 

 

We kunnen in optimale conditie komen met Insanity DVD’s of Braziliaanse billen krijgen door het Brazil Butt Lift Program. En wat de Amerikanen kunnen, dat kunnen wij toch ook? Wij hebben zelf net een 7 stappen Masterclass Doodle Trimmen opgenomen en gemonteerd. We zouden er zo een hond door aanschaffen.

Ben je Personal Trainer of Afvalcoach? Wat dacht je van je eigen online programma? Zo kun je in één keer heel Nederland bedienen, in plaats van alleen maar klanten in je eigen woonplaats. Of hovenier: ‘In 12 maanden de tuin rond’.

Maar er zijn meer mogelijkheden:

* Meer omzetten in je webshop
Wist je dat video er voor zorgt dat er maar liefst 85% meer verkocht wordt? Met een webwinkel is een video een hele zinvolle investering.

* Monteurs ontslaan
Een duidelijk instructiefilmpje maken is beduidend goedkoper dan monteurs huis-aan-huis langsturen. Of wat dacht je van docenten voor een klaslokaal?

* Reclame inkomsten genereren
Als je video’s maakt voor een grote doelgroep, kun je je aanmelden als YouTube partner. Slapend rijk word je door de reclames die voorafgaand aan je video worden getoond.

* Besparen op drukwerk en porti
Het rondsturen van o.a. (sociaal) jaarverslagen en dure gidsen is én zonde van alle bomen én zonde van alle portokosten. In 2013 doen we dat natuurlijk met video.

MENU