Trainer van het Jaar in een promotievideo

Geplaatst op 3 december 2014
Trainer van het Jaar in een promotievideo

Onlangs was ze in het nieuws vanwege haar benoeming tot ‘Trainer van het Jaar’ en zo staat Titia van der Ploeg alwéér voor de camera. Dit keer om haar event ‘Trainen met IMPACT’ vast te leggen.

Voor haar Bureau 5 voor 9 hebben we videoregistratie van het ‘Trainen met IMPACT’ event verzorgd. Uit de gemaakte beelden is ook een korte impressie van de dag gemaakt. Ook hebben we een serie ’testimonials’ (voorbeeld 1 / voorbeeld 2) opgenomen, want je wilt natuurlijk ook weten wat de deelnemers van de training en Trainer van het Jaar vinden.

De opleiding ‘Trainen met IMPACT’ is speciaal ontwikkeld voor trainers en opleiders. Ze leren er de fijne kneepjes van het vak, zodat hun trainingen gegarandeerd succesvol zijn. In het filmpje tonen we de veelzijdigheid van de toegepaste werkvormen. Je ziet ook hoe interactief, leerzaam en gezellig de training was.

Of wij er met elkaar in geslaagd zijn? Bekijk de promotievideo. Titia is in ieder geval uitermate enthousiast: “In de promotievideo komt heel goed naar voren hoe veelzijdig, interactief, leerzaam én gezellig de workshop is. Ik kom beslist bij jullie terug.”

 

MENU