Videomarketing trends met tapas!

Geplaatst op 27 juni 2014

Als je alle ontwikkelingen wil volgen op het gebied van online video en videomarketing zitten er te weinig uren in een dag. Voor onze vaste relaties hielden we daarom op 26 juni een workshop ‘Video(marketing), trends en kansen’. Omlijst met een borrel en lekkere tapas, zodat we ook weer eens de gelegenheid hadden om bij te praten. Genoeg belangstelling: in de bioscoop hebben we er extra stoelen bijgezet. Voor herhaling vatbaar vonden we allemaal.

PRezz_videomarketing_trends_tapas

En wat vonden de deelnemers?

Complimenten voor het programma van deze middag en nogmaals dank voor het feit dat we daar deel van mochten uitmaken.

Ik spreek nu even voor mezelf als ik zeg dat ik er veel van heb opgestoken én ik ben weer up to date met woorden en kreten uit jullie ‘industry’. De laatste jaren ben ik nauwelijks in aanraking geweest met video’s of animaties en ik stond versteld van de ontwikkeling ervan. Het is in ieder geval duidelijk dat jullie je omgeven met andere professionals want alles straalt kwaliteit en creativiteit uit, zoals het filmpje van het Diakonessenhuis.

Het was ook prettig contacten te leggen met de andere gasten van vandaag, dus dank jullie wel voor het bieden van die gelegenheid tot netwerken.

Anne-Marie van Pinxteren, Holland Water

Nogmaals dank voor de uitnodiging gisteren. We vonden het een erg leerzame en leuke workshop!

Milou Serton, Diakonessenhuis

Dank voor jullie leuke en leerzame workshop “Video(marketing), trends en kansen” en heerlijke tapas. Ik heb er veel van opgestoken.

Elma van der Stoel, Algemeen Manager Bark Consult

Wil je volgende keer van de partij zijn? Mail ons gerust.

MENU