Hoe je 2015 feestvierend doorkomt. En hoe je dat vasthoudt.

Geplaatst op 6 januari 2015
Hoe je 2015 feestvierend doorkomt. En hoe je dat vasthoudt.

Het leuke van een eigen bedrijf hebben is dat je zelf kan bepalen óf je iets aan MVO en goede doelen doet en zo ja, aan welke. Uit de vele verzoeken die we krijgen, kiezen we jaarlijks twee goede doelen.

Feestje

Afgelopen jaar kozen we voor het Diakonessenhuis (met locaties in Utrecht, Zeist en Doorn). Om te helpen met het realiseren van een huiskamer, waar patiënten, bezoekers en medewerkers zich even terug kunnen trekken voor bezinning. Het met een leuk team maken van een fondsenwervende film én de samenwerking met opdrachtgever JCI Utrecht en het Diakonessenhuis was een feestje, alsook het ontvangen van de complimenten. Graag gedaan!

Galadiner

Met de video werden potentiële sponsors gevraagd een geldbedrag te doneren of een ticket à € 200 te kopen voor het Veilingdiner met 2 sterren topkok Pascal Jalhay. En ook hier hebben we een feestelijk filmpje vervaardigd. Of de organisatie tevreden was met de avond en de opbrengst? Dat vertelt de video.

Tip hoe je jouw video optimaal afsluit

Je hebt de moeite en het budget genomen om een video te laten maken van jouw feest, training of workshop om aan relaties (en jezelf) te bevestigen dat het een geslaagd evenement was. Je kunt de feestvreugde vergroten met een slimme oproep aan het einde van de video, ofwel de call-to-action.

Call-to-action

Stel jezelf de vraag: wat wil ik dat de kijker doet na het zien van mijn video? Je kunt afsluiten met de oproep tot het inschrijven voor je nieuwsbrief. Vragen of mensen de video willen doorsturen, op je willen stemmen, graag meer informatie ontvangen. Of doe een concreet aanbod. Zo laat je de video nog meer zijn werk doen. Laat je inspireren door onze promotiefilmpjes.

Kom je feestvieren?

Onze concrete oproep aan jou is: Kom je feestvieren? Er zijn genoeg redenen:

  • 19 januari een feestelijke Ondernemer-van-het-Jaar-avond
  • Modern, groot, licht. We zijn verhuisd naar een nieuw pand: Velperengh 16, Doorn. In de week van 16 t/m 20 februari houden we een feestelijk open huis.
  • In het najaar vieren we 5 jaar PRezz. Nu al ruim 400 films op de teller. We laten dat niet ongemerkt voorbijgaan. Graag met jou. We houden je op de hoogte.

Wat wij jou wensen

We wensen jou voor 2015 succes, inspiratie en waardering voor wat je doet. Mooie verhalen om te vertellen, al of niet in een video(serie). Toch ook money-in-the-bank. Genoeg opdrachten of mooie projecten en vooral die, waar je energie van krijgt. Plezier voor jezelf, jouw medewerkers en collega’s.

En last but not least: aanbieding

Begin dit jaar is dé video zoekmachine Netshell gelanceerd en PRezz is Certified Partner. Als relatie mogen we je tot 31 januari a.s. het aanbod doen je film gratis en vrijblijvend te plaatsen. Heb je interesse? Stuur ons een mailtje.

MENU