Je video optimaal inzetten: PRezz gaat samenwerking aan met Marketing Guys

Geplaatst op 10 juni 2015
Je video optimaal inzetten: PRezz gaat samenwerking aan met Marketing Guys

Het gebruik van video wordt in een marketing strategie steeds belangrijker. Al ruim 70% van de marketeers zetten video (bedrijfsfilms, promotievideo’s, instructiefilmpjes, maar ook bijvoorbeeld videojaarverslagen) in hun online content en dit aantal groeit gestaag. De meesten beschouwen het als succes.

Bedrijfsvideo is nooit het doel op zich

PRezz biedt, naast de professionele bedrijfsfilms en promotievideo’s, verschillende tools om online marketing op te zetten. ‘Wat wij altijd jammer vinden’, zegt Pauline Teunissen van PRezz, ‘is wanneer zowel wij als onze opdrachtgever veel tijd en energie hebben gestoken in het maken van een doeltreffende film en hij wordt vervolgens maar matig bekeken. En dat alleen omdat de kennis en tijd ontbreekt om de video goed online in te zetten.’ ‘Het maken van een bedrijfsvideo is nooit het doel op zich’, voegt Monika Knottnerus eraan toe. ‘Je wilt dat die vaak door je doelgroep bekeken wordt.’

Gecombineerde aanpak van video en online marketing

De gecombineerde aanpak van video en online marketing vraagt echter specialistische kennis van beide gebieden. Daarom hebben PRezz videoproductiehuis en online marketingbureau Marketing Guys besloten een partnership aan te gaan. Voor de bedrijven, die hun online marketing liever uitbesteden, kan PRezz nu de dienstverlening van Marketing Guys aanbieden. Marketing Guys, een belangrijke speler op het gebied van online content en -marketing, had nog geen partij om hun klanten van goed doordachte video’s te kunnen voorzien. Zij vonden daarin PRezz videoproductiehuis. Beide partijen zijn blij met de samenwerking.

Infographic Online Marketing Content Strategy

‘Als je een video of animatie laat maken, is het vervolgens van belang om deze actief onder de aandacht te brengen van de doelgroep’, aldus Elias Crum van Marketing Guys. ‘Het is natuurlijk het mooiste als de video zo vaak mogelijk wordt gezien in de doelgroep, daar doet u het immers voor. Marketing Guys zorgen ervoor dat de video goed gevonden wordt op Google (inzet van SEO), maar ook actief onder de aandacht wordt gebracht op de diverse social media kanalen als Facebook, Instagram en YouTube of Vimeo.’

Marketing Guys

Marketing Guys (www.marketingguys.nl) helpen bedrijven met het inzetten van de verschillende soorten online marketing, social media en mobiele marketing voor de promotie van hun service of producten. Zowel strategisch als tactisch en operationeel. Hierbij werken ze met een gefundeerde aanpak waarbij bedrijfsstrategie de basis vormt. Marketing Guys hebben jarenlange ervaring in marketing en verkoop. Techniek zien ze als hulpmiddel om de doelen te bereiken. Belangrijker vinden ze echter om gestructureerd de marketing (mede) vorm te geven, waardoor de doelstellingen gehaald worden.

PRezz videoproductiehuis

Marketing en communicatie worden steeds vaker online bedreven en video is daar een belangrijk onderdeel van. Telkens bewijzen bedrijven met een goede online en video strategie, dat zij daar hoge resultaten mee behalen in hun doelgroep. Een film wordt graag aangeklikt. Je wordt met een bedrijfsfilm beter gevonden en je kunt je van jouw concurrent onderscheiden. PRezz videoproductiehuis maakt bedrijfsfilms en promotievideo’s en adviseert hoe je deze voor een optimaal resultaat in kunt zetten. Ze denken na over de juiste, kernachtige boodschap en hoe je die in een video doeltreffend kunt neerzetten met de juiste call-to-action.

Meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsfilm, promotievideo, animatie of online marketing strategie?
Neem contact met ons op.

MENU