PRezz sluit lustrum week trots af

Geplaatst op 15 juni 2015
PRezz sluit lustrum week trots af

Armen vol bloemen, een tafel vol champagne en wijn, en heel veel dankbetuigingen van klanten en relaties die de week door op de PRezz Open zijn geweest. Zo werd afgelopen week geëindigd.

De week om 5 jaar PRezz te vieren, stond in het teken van leuk én leerzaam. Videomarketing workshops, brainstormuren om tot originele videoconcepten voor bedrijfsfilms te komen, maar ook een filmavond met explicateur en tot slot een wandeling in het Arboretum met filmtips werden enthousiast ontvangen. We sloten de week af met een gezellige vrijmibo.

Door de grote belangstelling denkt PRezz dat het interessant is om een aantal activiteiten vaker door het jaar in de agenda zetten. Wil je aan een van onze videomarketing workshops deelnemen, bijv. ‘Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?’, ‘Hoera, een video! En nu?’ of ‘Video(marketing) trends en kansen’? Mail ons voor een overzicht van data en mogelijkheden.

En heb je belangstelling voor een brainstormsessie: ‘Een origineel video concept voor jouw bedrijf’? We denken graag met je mee over jouw bedrijfsfilm of promotievideo. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

MENU