PRezz Open

Geplaatst op 26 april 2015
PRezz Open

PRezz: 5 jaar en 473 films verder

Met bijna 500 films op de teller vieren we dit jaar tevreden ons lustrum. We hadden dat nooit kunnen doen zonder onze cameramensen, editors, animatiemakers, voice-overs en… onze klanten en relaties natuurlijk. Vier je mee?

Portfolio zien?

We maken films én animaties. Bedrijfsfilms voor op je website, promotievideo’s voor YouTube, instructiefilmpjes, videojaarverslagen, video impressies van evenementen, video teasers, ed. Met veel plezier werken we voor onze vaste klanten zoals BOVAG, Universiteit Utrecht, het CAK, Cofely, KvK en verschillende gemeenten, maar ook voor het MKB.

Popcornbeker vullen?

Maak een popcornbeker (we helpen je een handje) en kom die vullen tijdens onze Open Week, van 8 t/m 12 juni a.s. Een hele week vol leuke en leerzame activiteiten over video en videomarketing, waaronder een workshop, film, spreekuur, brainstorm en vrijmibo. Alles vrij & blij. Meld je aan!

Prikkels nodig?

Met onze e-zine Hillywood Headlines ontvang je 7 x per jaar tips, trucs en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing. Bij aanmelding krijg je gratis het e-boek ‘Scoor dubbel met je video op YouTube’.

Programma

maandag 8 juni     VOL

11.00 – 12.00 uur     workshop ‘Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?’

Waarom zou je eigenlijk een bedrijfsfilm laten maken? En dat is toch duur (denk je)? Je eigen film, waarom zou je, hoe pak je het aan en… wat kost zoiets. Het komt allemaal aan bod.

dinsdag 9 juni

16.00 – 17.00 uur     spreekuur ‘Hoera, een video! En nu?’

Je hebt een bedrijfsfilm. Je hebt ‘m op YouTube gezet, maar de views blijven uit. Wat heb je aan een bedrijfsfilm die niet bekeken wordt? We leggen je film en online activiteiten langs onze checklist om te komen tot acties voor meer views van jouw film.

woensdag 10 juni     VOL

20.00 – 23.00 uur     filmavond in onze eigen bios

Heerlijk een eigen bios. Vanavond kijken we graag samen met jou! Op het programma staat de film ‘Ida’. Een indrukwekkende Poolse film bekroond met een Oscar voor beste buitenlandse productie. Met onze eigen explicateur voor een interessante toelichting.

donderdag 11 juni     VOL

9.00 – 14.00 uur     brainstormsessies: ‘Een origineel video concept voor jouw bedrijf’

Je denkt al een tijdje over een bedrijfsvideo, maar je hebt nog geen idee hoe je je bedrijf voor de kijker boeiend in beeld gaat brengen. Grijp je kans! Je mag een heel uur met ons brainstormen over jouw video concept. Vrijblijvend. Elk uur start een nieuwe brainstormronde. Reserveer jouw brainstorm.

vrijdag 12 juni     VOL

16.00 – 18.00 uur     rondleiding Arboretum en vrijmibo 

Onze studio en kantoren zijn gevestigd aan de Velperengh tegenover de ingang van het Arboretum. Het is vrijdag, sneakers aan en Arboretum in. Als je het leuk vindt, leren we je een kort filmpje te maken met je smartphone. We sluiten de rondleiding en de PRezz Open af met een borrel.

We zien je graag. Meld je aan!

Hartelijke groet,
Pauline en Monika

MENU