Promotiefilms voor ondernemers van het jaar

Geplaatst op 19 januari 2016
Promotiefilms voor ondernemers van het jaar

Paginagroot heeft het in alle lokale kranten gestaan: de ‘Ondernemer van het jaar’ verkiezing, jaarlijks georganiseerd door de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als thema.

Aan PRezz videoproductiehuis ook dit jaar de eer om voor de genomineerden de films te mogen maken. Fantastisch om al die bevlogen ondernemers en mooie bedrijven in beeld te brengen. Kun je je voorstellen dat het voor ons heel moeilijk is om een favoriet te hebben?

Vorig jaar hebben we voor elk filmpje een ander concept bedacht: ondernemer geeft een kijkje in zijn zaak | blije klanten vertellen over hun ervaringen | ondernemer aan het werk | de ‘why’ – wat drijft de ondernemer? | ondernemer vertelt over zijn vak | klanten geven een kijkje in de zaak. Het werk door de ogen van de ondernemer zelf zien (gefilmd hoog in de boom met een GoPro camera) bleek daarbij heel krachtig te zijn.

Omdat elk filmpje anders was en een andere impact op de kijkers had, kozen we dit jaar ervoor om alle films in een zelfde format te maken. Elke ondernemer vertelt zelf over zijn onderneming. Daarbij zie je het bedrijf, de ondernemer en zijn medewerkers aan het werk. De genomineerden kregen ook de ruimte om het MVO beleid (het thema dit jaar) in hun bedrijven toe te lichten.

Op de verkiezingsavond hebben bedrijven en inwoners van de gemeente hun stem uitgebracht na het zien van deze bedrijfsfilms. Een combinatie van de jurystemming, digitale stemming en publieksstemming heeft bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn: speelgoedwinkel Planet Happy (‘Ondernemer van het jaar’) en stichting Matz Beheer ‘Starter van het jaar’. Van harte gefeliciteerd!

Het was een spannende én gezellige avond, waarin ook heel veel genetwerkt is. Hieronder zie je onze promotiefilms. Veel kijkplezier!

Bodhi Boom

 

Focus Cura

 

Kempenaar

 

2Unit

 

Planet Happy

 

MENU