Videomarketing workshops

Geplaatst op 26 april 2017
Videomarketing workshops

Begin juni houden we weer twee van onze workshops: ‘Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?’ en ‘Video(marketing) trends en kansen’ (meer info hieronder). Daarnaast kun je elke eerste maandag van de maand (dus op: maandag 1 mei, 12 juni en 3 juli 2017) meedoen aan hands-on practicum ‘Hoera, een video! En nu?’ Want wat heb je aan een bedrijfsfilm, die niet bekeken wordt? We kijken samen naar hoe jij jouw film hebt ingezet en hoe je een aantal zaken kan verbeteren. Zodat meer potentiële klanten jouw video zien en zodat je bedrijf beter in de zoekmachines wordt gevonden. Heb je de juiste trefwoorden, titels en omschrijvingen op YouTube ingevuld? Welke andere media kun je benutten en hoe? Je krijgt alle tools, tips en tricks, waarmee je direct aan de slag kunt. Meer informatie.

Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?

Video is ‘hot’, maar waarom? Waarom heeft tegenwoordig iedereen een filmpje op zijn website staan? En waarom zou jij een bedrijfsfilm laten maken? Dat is toch duur (denk je)? Je eigen film: waarom zou je, hoe pak je het aan en… wat kost zoiets. Het komt allemaal aan bod.

Deze workshop wordt gratis en vrijblijvend aangeboden aan bedrijven, die video’s in hun marketing in willen zetten.
Datum: vrijdag 2 juni 2017, 15.30 – 17.30
Aanmelden

Video(marketing) trends en kansen

Veel need-to-know en nice-to-know informatie, tips en inspirerende voorbeelden. Waarom video? Hoe past het in een succesvolle marketing strategie? Wat is de anatomie van een goede video? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en welke kansen bieden ze jouw bedrijf? In deze presentatie geven we je de feiten, handvatten en tips, die jouw bedrijf kan toepassen om van je video een doeltreffende film te maken.

Deze presentatie is met name interessant voor marketeers en communicatie professionals.
Datum: donderdag 1 juni 2017, 15.00 – 17.30
Prijs: € 295,- p.p.
Aanmelden

Meer presentaties, trainingen en workshops op het gebied van videomarketing, bedrijfsfilms en promotievideo’s vind je hier.

MENU