In de finale! Wil je op ons stemmen?

Geplaatst op 8 november 2018
In de finale! Wil je op ons stemmen?

Twee IKEA bureautjes en een kapstok konden we nog maar net kwijt in ons bezemhok. Okee, wel een bezemhok op landgoed Beukenrode. Zo begonnen we in 2011.

Na wat verhuizingen zitten we nu in een mooi pand, met studio en een eigen bioscoopje. Waar we met klanten naar hartelust kunnen brainstormen over hun filmconcept en het eindresultaat bekijken. Met een goeie kop koffie en popcorn. En waar we met onze relaties en ambassadeurs regelmatig een avond invullen voor een handige workshop of een filmavondje.

Gewoon, omdat we heel veel passie hebben voor wat we doen. We zijn trots op de bijna 900 films die we produceerden in de afgelopen 7 jaren en de ruim 80 professionals met wie we samenwerken.

En supertrots om in de finale van de ondernemer van het jaar verkiezing te zijn gekomen!

Word je ook onze ambassadeur? Stem je dan op PRezz videoproductiehuis?


Wat een spannende verrassing was het om te horen dat PRezz videoproductiehuis als Ondernemer van het jaar door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug is genomineerd.

Na de nominatie mochten we ons op 29 oktober voor de jury presenteren. “Prachtige verhalen van divers geweldig ondernemerschap”, aldus Joke van Grootveld, relatiemanager bedrijven bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Zie hieronder een impressie, gemaakt door Regio90.

Begin november volgde een selectie van drie finalisten (per categorie), die op 8 november werden bekend gemaakt. De jury brengt eind november ieder bedrijf een bezoek.

Tijdens een feestelijke verkiezingsavond op 15 januari worden alle genomineerden voorgesteld. De jury zal dan in aanwezigheid van het college van burgemeester en wethouder bekend maken wie de winnaars zijn.

 

MENU