Online videoprogramma ‘Stap uit je schulden’

Geplaatst op 6 augustus 2018
Online videoprogramma ‘Stap uit je schulden’

Liselotte Maas is een eigen bedrijf gestart. Met haar jarenlange ervaring als schuldhulpverlener gaat ze aan de slag als ‘De Online Schuldencoach’. Voor mensen met geldzorgen ontwikkelt ze online programma’s.

Het eerste programma start dit najaar, met als doel: mensen zelf de stappen laten zetten om schulden op te lossen. Voor dit online programma ‘Stap uit je schulden!’ hebben we een serie van 7 video’s geproduceerd.

Liselotte: “Ik heb zelf gezien en ervaren wat het met me doet als ik een online programma volg. Je ziet ook aan de influencers op social media wat de kracht is van persoonlijke video’s. Die wil ik inzetten om mensen te motiveren uit de schulden te stappen. Want ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen met schulden een oplossing is. Ik wijs daarbij graag de weg.”

Het programma is zo vernieuwend dat ze inmiddels genomineerd is als finalist voor de Justice Accelerator, een innovatieprijs voor vernieuwende juridische dienstverlening. Mocht je meer willen weten, kijk dan op www.deonlineschuldencoach.nl

De Online Schuldencoach - videotraining

MENU