Video(marketing) workshops

Geplaatst op 2 november 2018
Video(marketing) workshops

Ook in 2019 geven we veel video(marketing) workshops en presentaties.

Begin februari houden we weer twee van onze workshops: ‘Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?’ en ‘Video(marketing) trends en kansen’ (meer info hieronder).

Daarnaast kun je elke eerste maandag van de maand meedoen aan hands-on practicum ‘Hoera, een video! En nu?’ Want wat heb je aan een bedrijfsfilm, die niet bekeken wordt? We kijken samen naar hoe jij jouw film hebt ingezet en hoe je een aantal zaken kunt verbeteren.

En natuurlijk gaan we door met onze zeer populaire workshops ‘Films maken met je smartphone’. Hierin leer je professionele opnames met je mobieltje te maken en ze vervolgens met een app te monteren. We besteden aandacht aan de compositie, camerabewegingen, licht en geluid. En aan jouw verhaal, zodat je boodschap duidelijk overkomt. Je gaat aan de slag met je eigen smartphone en na afloop keer je huiswaarts met knowhow én een filmpje.

Meer informatie over de video(marketing) workshops:

Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?

Video is ‘hot’, maar waarom? Waarom heeft tegenwoordig iedereen een filmpje op zijn website staan? En waarom zou jij een bedrijfsfilm laten maken? Dat is toch duur (denk je)? Je eigen film: waarom zou je, hoe pak je het aan en… wat kost zoiets. Het komt allemaal aan bod.

Deze workshop wordt gratis en vrijblijvend aangeboden aan bedrijven, die video’s in hun marketing in willen zetten.
Datum: vrijdag 8 februari 2019, 15.30 – 17.30
Aanmelden

Video(marketing) trends en kansen

Veel need-to-know en nice-to-know informatie, tips en inspirerende voorbeelden. Waarom video? Hoe past het in een succesvolle marketing strategie? Wat is de anatomie van een goede video? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en welke kansen bieden ze jouw bedrijf? In deze presentatie geven we je de feiten, handvatten en tips, die jouw bedrijf kan toepassen om van je video een doeltreffende film te maken.

Deze presentatie is met name interessant voor marketeers en communicatie professionals.
Datum: donderdag 7 februari 2019, 15.00 – 18.00
Prijs: € 125,- excl. btw p.p.
Aanmelden

Hoera, een video! En nu?

Wat heb je aan een bedrijfsfilm, die niet bekeken wordt? We zien vaak dat bedrijven wél tijd en geld investeren in het laten maken van een bedrijfsfilm, maar deze nog niet goed (genoeg) inzetten op hun website en de verschillende kanalen.

In dit practicum kijken we samen naar hoe jij jouw film hebt ingezet en hoe je een aantal zaken kan verbeteren. Zodat meer potentiële klanten jouw video zien en zodat je bedrijf beter in de zoekmachines wordt gevonden. We kijken naar hoe je film is geplaatst op je website en YouTube. Heb je de juiste trefwoorden, titels en omschrijvingen ingevuld? Welke andere media kun je benutten en hoe? Je krijgt alle tools, tips en tricks custom-made. Je kunt er direct mee aan de slag.

Handig om mee te nemen: een laptop of tablet en de inloggegevens van je accounts.
Datum: elke eerste maandag van de maand van 16.00 tot 17.30 uur.
Dus in 2019 op: maandag 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december 2019.
Kosten practicum € 75,- excl. btw per persoon.
Aanmelden

Liever het Practicum bij jou op kantoor? Dat kan ook. Dan maken we daar een andere afspraak over.

Liever een workshop? Dat kan! Op 30 januari of 21 maart 2019 19.00 – 22.00 voor € 65,- p.p. excl. btw.

Films maken met je smartphone

Wil je expertstatus, meer klanten, online beter gevonden worden? Een video of een vlog helpt je daarbij. Ook met een smartphone kun je doeltreffende filmpjes van een verbluffende kwaliteit maken.

Een filmpje met een mobieltje opnemen kan natuurlijk iedereen. Een professionele en effectieve video vergt echter meer kennis en vaardigheden. Toch is filmen én monteren met je mobieltje eenvoudiger dan je denkt.

In onze workshop leer je professionele opnames met je mobieltje te maken en ze vervolgens met een app te monteren. We besteden hierbij aandacht aan de compositie, camerabewegingen, licht en geluid. En natuurlijk aan jouw verhaal, zodat je boodschap duidelijk overkomt. Je gaat aan de slag met je eigen smartphone en na afloop keer je huiswaarts met knowhow én een filmpje.

Deze workshop wordt tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden aan onze zakenrelaties.
Data: 6 februari, 3 april, 15 mei, 26 juni 2019, 19.00 – 22.00
Prijs: € 55,- excl. btw p.p.
Aanmelden

MENU