Er dreigt een lege zaal…

Geplaatst op 4 december 2019
Er dreigt een lege zaal…

Je organiseert een evenement, een congres of een workshop. Je hebt een keigoed programma en topsprekers. De zaal is geregeld. De datum komt met rasse schreden dichterbij, maar het verwachte aantal aanmeldingen blijft uit. Hmmmm, dat evenement leek toch zo’n goed idee?

Video is onmisbaar

Corbin Ball geeft in zijn ‘Meeting Technology Trends’ op verschillende manieren aan dat video onmisbaar is. We agree. Daarom zijn onze agenda’s altijd gevuld om behoorlijk wat events op te nemen. Je kunt het succes van jouw event verhogen met een goede film. Benieuwd hoe?

Teaser

Een videoteaser voor je congres werkt zoals een trailer voor een nieuwe speelfilm. Je krijgt nog voor de film in première is, een spetterende indruk. Je plant meteen je volgende bioscoopbezoek. Dit kun je ook voor je event bewerkstelligen. Met een videoteaser lok je potentiële deelnemers naar jouw meeting en je overtuigt ze van jouw evenement.

Aftrap

Spraakmakend je congres aftrappen kan met een pakkende film. Als je publiek in de zaal er toch al klaar voor zit bij de opening, waarom dan niet met een film de toon zetten? Het ‘waar gaat het over’, of ‘waarom zijn we hier’ kun je zo met emotie neerzetten.

Eventvideo

We bieden verschillende aantrekkelijke pakketten aan om je congres met een video vast te leggen. Toch leggen wij de lat graag iets hoger. We bedenken hoe je meer uit jouw event video kunt halen, dan alleen een registratie van de dag. Met een pakkend concept en een doelgerichte call-to-action.

Social Media tamtam

Wat handig is, is dat je een video gemakkelijk met een linkje kunt delen in al je social media. Zie hiervoor ook de tips en trucs in  ‘Hoera, een video! … en dan?’

Nog een tip: een #hashtag voor je event

Bedenk in je communicatiestrategie een #hashtag voor je event en communiceer deze al in een vroeg stadium om veel tamtam te maken. Vergeet ‘m niet bij de opening van je congres te noemen.

En als je nog een spreker of workshop nodig hebt op het gebied van video… wij zijn te boeken.

MENU