Topstudenten!

Geplaatst op 15 november 2020
Topstudenten!

Wageningen University & Research houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van duurzame landbouwtechnologieën. UniPartners Wageningen, een academisch adviesbureau, zet ambitieuze studenten van de Wageningen Universiteit in om inzichten te geven in uitdagingen zoals het vergroenen van landbouwbedrijven.

UniPartners Wageningen is gevestigd op de campus van Wageningen University en gespecialiseerd in Social Sciences, Environmental Sciences, Foodscience and technology, Plantscience, Animalsciences.

Voor UniPartners Wageningen hebben we drie films gemaakt, waarbij steeds een andere student wordt voorgesteld. In de eerste video zie je Wouter, een ambitieuze student Agrotechnologie aan de Wageningen Universiteit. Wat kan Wouter voor een bedrijf betekenen? “Hij weet alles over duurzame technologieën in de landbouw. Zo brengt hij perfect in beeld hoe u uw landbouwbedrijf met behulp van de nieuwste technologieën kunt optimaliseren.”

In samenwerking met de studenten hebben we ook geformuleerd wat de toegevoegde waarde van UniPartners is. Waarom zou je voor Wouter of een andere student kiezen? “UniPartners is sinds 1987 een beproefd concept dat het mogelijk maakt om studenten zoals Wouter in te zetten voor een uitdaging binnen uw organisatie. Tegen een scherp tarief krijgt u toegang tot academische kennis en de meest recente wereldliteratuur. Tijdens een project neemt UniPartners het gehele projectmanagement uit handen, waardoor een project u weinig tijd kost. U vertelt wat u wilt, wij doen de rest.”

 

MENU