Wat is het en wat kan ik ermee?

Geplaatst op 2 december 2020
Wat is het en wat kan ik ermee?

Het Institute for Positive Health is de motor achter de beweging Positieve Gezondheid. Het is opgericht door dr. Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed en bedenker van de 6 dimensies van de bredere kijk op gezondheid. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

In opdracht van het Institute for Positive Health hebben we een lange, educatieve video gemaakt, als onderdeel van een e-learning programma. Daarin presenteert dr. Machteld Huber het vernieuwende concept van de Positieve Gezondheid, vertelt over het ontstaan van dit gedachtengoed, over de onderzoeken, de uitdagingen en de gemaakte keuzes.

Ter promotie van het e-learning programma is door ons ook een prikkelende teaser gemaakt.

Het programma is bedoeld voor professionals in zorg en welzijn die Positieve Gezondheid in hun eigen werkveld willen inzetten, bijvoorbeeld huisartsen, cliëntondersteuners, praktijkondersteuners, leefstijlcoaches, stresscoaches en mantelzorgmakelaars.

MENU