We love to inspire!

Geplaatst op 2 november 2020
We love to inspire!

Modeshows van Ilona Luca, altijd verrassend en origineel, inspireren en laten ons kennis maken met de nieuwste trends en styling.

Corona gooide echter roet op de catwalk: dit jaar geen publiek die vanuit de zijlijn van de modellen, prachtige stoffen en belijningen geniet. Gelukkig creëert Ilona altijd net even buiten de lijntjes en zo ontstond deze online modeshow. “Ik heb met drie andere ondernemende vrouwen de handen ineen geslagen en gekeken wat wel mogelijk is.” En yesss, we mogen nu weer genieten van de nieuwste collectie van LAB of Style, met het handschrift van Ilona: stijlvol, kleurrijk, origineel, met een mix en match van mooie materialen en een gevoel voor balans en harmonie.

En de catwalk is ingeruild voor prachtige interieurs, vormgegeven door Merlijn Izarin Interieur Concept. Ook Merlijn wijkt graag af van de gebaande paden en kiest voor combinaties die niet direct voor de hand liggen. Zo maakt ze elke ruimte bijzonder en eigentijds, met prachtige eye-catchers of juist kleine subtiele accenten die de sfeer bepalen. Zij durft! En het resultaat mag er zijn.

Monika Knottnerus van PRezz videoproductiehuis zou haarzelf niet zijn, als zij niet direct met een origineel concept voor de film kwam. Ook regie, filmopnames en montage zijn van haar hand. Regien Leenders was het creatieve brein die gedurende het gehele proces meedacht, meehielp en meesjouwde. Taal is zeg maar echt haar ding, dus ze zorgde ook natuurlijk voor alle teksten.

Modellen hoefden we niet ver te zoeken: de vier dochters van de onderneemsters: Liselotte, Anouk, Babette en Neema deden met plezier én heel professioneel mee.

Geniet en laat je inspireren!

MENU