30 april. Wél feest. Mét koningin.

Geplaatst op 22 april 2021
30 april. Wél feest. Mét koningin.

Voor wie er nog steeds niet aan kan wennen dat er op 30 april niets meer te vieren valt, bij BNI Aan De Vecht vieren we gewoon feest. Mét koningin! ‘Queen of video’ Monika Knottnerus geeft dan een presentatie over effectieve video’s en videomarketing.

Want hoe passen films in een succesvolle marketingstrategie? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en welke kansen bieden ze? Waar begin je en wat kost het? In deze presentatie krijg je informatie, die je direct en doeltreffend kunt toepassen.

Wat je nog meer kan verwachten? 11 tips voor een effectieve video, de 3 meest gemaakte fouten en wat te doen om ze te vermijden. Daarnaast natuurlijk heel veel inspirerende voorbeelden. Als bezoeker kun je tijdens onze meeting ook zelf jouw bedrijf kort presenteren. Bovendien is het een uitstekende netwerkgelegenheid met 35 ambitieuze professionals.

Ondernemers, communicatie specialisten, marketeers of trainers, die meer over videomarketing willen weten, zijn van harte welkom bij deze online meeting, van 6.45 tot 8.30uur. Doe je mee? Meld je aan via info@prezz.org.

MENU