30-jarig jubileum in beeld

Geplaatst op 8 oktober 2022
30-jarig jubileum in beeld

Coach College de Baak is al 30 jaar dé opleider voor coaching & counseling. Ter ere van hun 30-jarig jubileum hebben we een video voor de website en 21 korte filmpjes voor social media gemaakt. Daarnaast is er voor de jubileumviering een videoboodschap opgenomen met de directeur van De Baak, die op deze feestelijke bijeenkomst niet aanwezig kon zijn.

Het concept? Niets werkt beter dan wanneer studenten en oud studenten vertellen wat de opleiding voor hen heeft betekend. Hoe passen ze het nu in hun werk toe? We horen mooie en enthousiaste verhalen vanuit het hart.

Daarnaast zien we de directeur en enkele medewerkers van Coach College de Baak. Waar staan ze voor? Waarom werken ze hier? Maar het gaat vaak dieper: welke betekenis heeft de opleiding gehad door de jaren heen? Op welke wijze komt de oorspronkelijke ambitie terug? Ze noemen markante momenten uit de geschiedenis en blikken terug op behaalde successen.

De opleidingen worden verzorgd in een inspirerende, groene omgeving. Daarom staat elke persoon op een andere, bijzondere plaats van het landgoed. Dankzij mooie sfeerbeelden krijg je een kijkje in de keuken: van de hoorcolleges, trainingen en natuurlijk verschillende locaties.

Tot slot komt er natuurlijk een Call to Action. Wat wil je dat de kijker doet na het zien van de film? Bezoek een Open Dag!

 

MENU