Inspiratiesessies ‘Videomarketing in de zorg’

Geplaatst op 2 april 2024
Inspiratiesessies ‘Videomarketing in de zorg’

Video’s hebben veel impact: ook in de zorg. Het is een ideale manier om je verhaal goed over te brengen met de juiste toon en sfeer. Om te informeren, inspireren, enthousiasmeren of medewerkers te werven.

Als communicatie adviseur wil je video’s optimaal inzetten. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je dan aan denken? Als filmmaker hoor ik deze vragen vaak en zie ik gemiste kansen. Vandaar deze inspiratie sessie: ‘Videomarketing in de zorg’.

Graag neem ik je mee in de wereld van videomarketing, zodat je ontdekt wat je met video’s kunt bereiken. Wat het geheim is achter effectieve video’s die de aandacht trekken én mensen raken. Hoe het voor jouw organisatie kan werken. We bespreken kansen, meest gemaakte fouten en je krijgt interessante voorbeelden en concrete tips.

Ik beloof je een boeiende middag. Naast het vergroten van jouw kennis ontmoet je andere communicatie professionals die in/voor zorgorganisaties werken. Geïnteresseerd? De sessies worden meerdere malen gegeven: altijd van 14.30 tot 17.00 uur bij PRezz videoproductiehuis.  Meld je aan voor een van deze middagen:

  • donderdag 12 september 2024
  • donderdag 10 oktober 2024
  • dinsdag 12 november 2024
MENU