Onze specialisatie: promotiefilms en educatieve video’s voor zorgorganisaties. “Wat 25 jaar geleden begon, toen ik direct na mijn afstuderen een mooie marketing baan bij een medisch bedrijf kreeg en mij tien jaar lang voor patiënten en ziekenhuizen inspande, zet ik graag voort. Als filmmaker en videomarketeer werk ik het liefst voor de zorg”, aldus Monika Knottnerus, eigenaar van PRezz.

We hebben films gemaakt voor Diakonessenhuis, Radboudumc, iPH en PHI (Positieve Gezondheid), het CAK, Oral-B, Nationale Zorgreserve, KNOV, SKGZ, Vilans en Movisie, Halt, METS Center, ZONH, Zorgverzekeringslijn, Skintech Pharma en veel meer zorgorganisaties. Op dit moment werken we onder andere aan projecten voor Schildklier Organisatie Nederland (SON), Verenso, Brentano, KNMT, Vilans. Onderstaand tref je enkele voorbeelden van afgeronde producties.

We werken altijd met mensen. En altijd zijn dat medewerkers, cliënten, patiënten en vrijwilligers. Elke keer zorgen we op de filmset niet alleen voor goede opnames, maar ook voor de fijne sfeer. We begeleiden deelnemers inhoudelijk, in de vertelstijl en lichaamstaal.

Met veel plezier beantwoorden we jouw vragen. Je kunt ons per mail (monika@prezz.org) of telefonisch (06-23071160) bereiken, maar wees vooral welkom in onze studio (Achterdijk 74B in Werkhoven) voor kennismaking en een vrijblijvende brainstormsessie.

Voorbeelden werk voor zorgorganisaties

‘Dichterbij’ in Diakonessenhuis

Zachte promotiefilm van het ziekenhuis voor en over patiënten én medewerkers.

Betrokken, deskundig, open, vertrouwd. Dat zijn de kernwaarden waar het Diakonessenhuis voor staat en die ze graag in een film wilde tonen aan publiek én bij de introductie van nieuwe medewerkers. Over emoties, gevoelens en gedachten. Al eerder hebben we films gemaakt voor dit ziekenhuis. Of we iets soortgelijks wilden maken, maar nu met deze nieuwe doelen, graag natuurlijk. Wat de opdrachtgever zei? “Applaus! Iedereen vond het mooi en goed. In het MT werd er geapplaudisseerd voor de video! Dank voor de plezierige samenwerking.” Wil je het resultaat zien?

Diakonessenhuis – ‘Help je mee?’

Crowdfunding video voor de realisatie van een huiskamer in het ziekenhuis. Best een uitdaging: de vertraging die je in de film ziet heeft een andere cameravoering nodig dan gebruikelijk. Er zijn meerdere sets in één take opgenomen en alle acteurs zijn vrijwilligers. Tijdens de filmopnames was het ziekenhuis bovendien in volle beweging. We konden bijvoorbeeld niet even de lift stil zetten. Toch verliepen de opnames lekker vlot. En zo ook de oplevering: binnen een week was de film gemonteerd en opgeleverd. De huiskamer is er intussen wel! Hoe pakten we het aan?

Het C.A.K. – Kent u mevrouw Van den Berg?

Voor deze administratieve dienstverlener in de zorg hebben we een bijna 5 minuten durende film gemaakt, die tijdens een congres in Beeld en Geluid voor hun ketenpartners werd vertoond. Zo gaven ze op een boeiende manier het thema van de dag aan.

De film had meerdere doelen:
1) Zorgen dat de ketenpartners zorgvuldiger en tijdiger hun gegevens invullen. Minder fouten in de facturen naar de eindklant.
2) Uitleggen hoe het proces binnen de organisatie verloopt en een kijkje achter de schermen te bieden.
3) De dynamiek van de organisatie in beeld brengen.

Wij hebben ervoor gekozen om niet met een bestraffend vingertje op de fouten te wijzen, maar om uit te gaan van een positieve boodschap: ‘voor wie doen we het eigenlijk?’ en ‘fijn als alles in orde voor de klant is’. Om de eindklant een gezicht te geven tonen we ‘mevrouw Van den Berg’ en – aan het einde van de film – nog een paar heel concrete cliënten van onze opdrachtgever en zijn ketenpartners.  Voor de dynamiek van het bedrijf hebben we de dynamiek van de cijfers een rol gegeven. De vele kantoorruimtes van de dienstverlener zijn gevuld met medewerkers met headsets, die bijna geruisloos miljoenen klanten bedienen en dagelijks vijfduizend telefoongesprekken voeren. Zie hier mw. Van den Berg.

De verhalen van Radboudumc

In samenwerking met Radboudumc hebben we documentaires gemaakt met verhalen van verplegend personeel. Voor de geschiedenis, maar ook om een visie op de toekomst te geven.

Schildklier Organisatie Nederland – door jongeren voor jongeren

Ruim een half miljoen Nederlanders worden aan een schildklierziekte behandeld. Schildklieraandoeningen komen niet alleen bij oudere mensen voor, ook bij jongeren wordt de ziekte gediagnoseerd. En wat dan? De jongeren voelen zich boos, verdrietig, onbegrepen. Zij gaan op zoek naar antwoorden en naar lotgenoten. Zo begint het bij veel jongeren.

In opdracht van Schildklier Organisatie Nederland (SON) hebben we een serie video’s gemaakt. In elke video vertellen jongeren waar zij bij een schildklierafwijking in het dagelijkse leven tegenaan lopen. Welk pad hebben ze genomen en hoe hebben ze de complicaties, die de ziekte met zich meebrengt, aangepakt? Waar kregen ze nuttige informatie en tips? Hoe kwamen ze in contact met lotgenoten? Konden ze hun verhaal kwijt aan mensen die hen wél begrepen? In de films zien we jongeren in hun dagelijkse omgeving: aan het werk, studerend, bezig met een hobby of sport. Ze delen met ons openhartig hun verhaal.

Het doel van het project was om jongeren te laten zien waar andere jongeren met een schildklierafwijking tegenaan lopen (herkenning/erkenning). Daarbij laten we ze kennismaken met het aanbod van SON (zoals bijv. online sessies, een besloten Facebook groep, Instagram, website) en de meerwaarde van SON voor jongeren.

Wij focussen in de films op wat wél kan. Het wordt niet alleen gezegd, maar is zichtbaar doordat jongeren actief zijn. Lichte beelden, mooie kleuren en vrolijke muziek zorgen voor een optimistische uitstraling. Zie hier de verhalen van Naomi, Amanda en Itonda.

Personeelstekort? Maak een video!

De zorg is een van de sectoren met de grootste personeelstekorten: er staan momenteel ruim 60.000 vacatures open. Het probleem is nijpender dan ooit en het wordt steeds lastiger om personeel te vinden. Om doktersassistenten en triagisten aan te trekken hebben we voor huisartsenzorg in de regio Noord-Kennemerland een video gemaakt ‘Beleef de dag van Leonoor, doktersassistente’.

Uit onderzoeken blijkt namelijk dat het gebruik van video zeer effectief is:

  • Video zorgt voor betere vindbaarheid van je vacature. Google indexeert een video 53 keer hoger dan tekst.
  • Mensen houden van films. 60% van de internetgebruikers wil liever een video kijken dan een tekst lezen.
  • Er is 96% meer kans dat een prospect op een website doorklikt als deze een video bevat.

Een film werkt het beste wanneer het een verhaal vertelt. Een concreet verhaal van een persoon die we herkennen en met wie we ons kunnen identificeren. Het spreekt de emoties aan, creëert betrokkenheid en raakt de kijker. Voor zo veel mogelijk authenticiteit is de video in documentaire stijl gemaakt. We volgen een echte doktersassistente tijdens haar werkdag, van ’s ochtends vroeg (nog thuis) tot de avond. Leonoor vertelt over haar werk. Over de werkzaamheden, uitdagingen en successen. We zien haar dagelijkse activiteiten: gesprekken met patiënten, medische handelingen en overleggen met collega’s. Je krijgt een beeld van de verschillende werkzaamheden van de doktersassistente en een kijkje in de keuken van de praktijk. Leonoor benoemt haar persoonlijke eigenschappen en competenties, waardoor de kijker een duidelijk beeld krijgt van de vaardigheden en kwaliteiten, die je voor dit werk nodig hebt.

De gevarieerde opbouw, waarin alle aspecten van het beroep aan bod komen, zorgt ervoor dat de video interessant is voor de doelgroep: mensen die overwegen om deze opleiding te volgen en afgestudeerden op zoek naar een baan.

Het is belangrijk om in de film de juiste toon te vinden. We gebruiken heel bewust lichte beelden en frisse kleuren voor de positieve, optimistische uitstraling. Dankzij een compact, to-the-point verhaal en vlotte montage is de video dynamisch, kort en bondig. Doktersassistente en haar collega’s komen toegankelijk, authentiek en sympathiek over. Beleef de dag van Leonoor, doktersassistente.

Klein geluk als je ziek bent

‘Klein geluk als je ziek bent’ van Maria Grijpma en Inge Jager is een boek voor iedereen die (chronisch) ziek is. Het vertelt herkenbare verhalen, richt zich op de mogelijkheden om je beter te voelen en geeft praktische tips. Het boek is geschreven vanuit de pijlers van de Positieve Gezondheid, het gedachtegoed van Machteld Huber.
In opdracht van het Institute for Positive Health, de motor achter de beweging Positieve Gezondheid, én de auteurs van ‘Klein geluk als je ziek bent’ hebben we een serie van acht video’s gemaakt ter promotie van het boek én het vernieuwende concept van de Positieve Gezondheid.

Hoe pas je Positieve Gezondheid toe als je ziek bent? En hoe blijf je veerkrachtig wanneer je ziek bent? In de serie van acht video’s behandelen Machteld Huber, grondlegger van de Positieve Gezondheid, en de auteurs van het boek verschillende thema’s: één onderwerp per aflevering.

Per onderwerp geven de auteurs een recept: wat kun je doen (of laten) om ondanks je ziekte zo optimaal mogelijk te functioneren. Op een positieve en opgewekte manier bespreken ze verschillende, soms onverwachte, onorthodoxe mogelijkheden, geven tips en delen praktische, inspirerende voorbeelden. Met de nadruk op wat wél mogelijk is, en niet op wat niet meer kan. Klein geluk als je ziek bent.

Gingiva, mesiaal, distaal, buccaal, linguaal, palatinaal en occlusaal

Gingiva, mesiaal, distaal… Weet je wat deze woorden betekenen? Wij wél! Voor Oral-B en NVM, beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland, mochten we een mooie instructievideo maken. Met roterend-oscillerende elektrische tandenborstel in de hoofdrol. In deze video laten we zien hoe je het gebit correct en effectief met deze tandenborstel reinigt. De video is bedoeld voor mondhygiënisten, docenten en studenten van de opleiding Mondzorgkunde.

Ditare – ‘De toekomst vandaag’

In opdracht van DITARE hebben we een serie van 16 video’s gemaakt over slimme, patiëntvriendelijke en betaalbare oplossingen voor het vervaardigen van kronen.

Uit één dag filmmateriaal is een hele reeks video’s gerealiseerd:

  • voor diverse doelgroepen: investeerders, tandartsen en patiënten,
  • met verschillende doelen: promotiefilms en instructievideo’s,
  • over uiteenlopende aspecten van het product: korte testimonials per USP (of UBR zo je wilt).

Resultaat: doeltreffende video’s die onze opdrachtgever op meerdere tijdstippen en via diverse kanalen gericht verspreidt. En omdat de opnames voor de hele serie in één keer gemaakt zijn, wordt het filmmateriaal zeer efficiënt (her)gebruikt en is zijn Return-on-Investment hoog. Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit deze serie.

Movisie en Vilans ‘In voor mantelzorg’

Hoe kunnen beroepskrachten in de zorg en mantelzorgers beter met elkaar samen kunnen zorgen? Voor een congres en een training hebben we in opdracht van ‘In voor mantelzorg’, een project van Vilans en Movisie, deze film gemaakt. ‘In voor mantelzorg’

Movisie – ‘Hoe vitaal ben jij eigenlijk?’

In opdracht van Movisie maakten we een film, waarin we vitaliteit in beeld brachten. Het begon dus met een interessante brainstorm, want hoe breng je vitaliteit in beeld? We waren het al snel eens over de energieke fietsscène, ‘zoiets als in Turks fruit’. Deze video was een onderdeel van het programma voor zorgmedewerkers voor een vitalere werkomgeving. ‘Hoe vitaal ben jij?’

Halt!

Jaarlijks krijgen 16.000 jongeren een Halt-straf opgelegd. In opdracht van Halt hebben we een corporate video in documentaire stijl gemaakt om te laten zien hoe de 180 Halt-medewerkers voorkomen dat jongeren opnieuw de fout in gaan of in het strafrecht belanden. Het doel van dit project was om op een aansprekende manier te laten zien wat Halt doet, en de meerwaarde van Halt duidelijk in beeld te brengen. De film staat op de website van Halt, maar wordt ook tijdens meetings en presentaties getoond aan samenwerkingspartners in het veld, waaronder gemeenten, politie en veiligheidsinstanties.

“Wat wil je dat de kijker denkt na het zien van de film?” “Goh, doet Halt dat óók?” Ons uitgangspunt was daarom om zo veel mogelijk aspecten van het werk van Halt medewerkers aan bod te laten komen. We hebben gekozen voor een documentaire stijl. In de video zien we fragmenten uit het leven van enkele Halt medewerkers. Zo krijgen de kijkers een goed beeld van de vele verschillende situaties en partijen die erbij betrokken zijn. Daarmee wordt de spilfunctie zichtbaar die Halt binnen het veld van de ketenpartners heeft.

We laten de kijker de dagelijkse activiteiten van twee Haltmedewerkers meebeleven. De week begint met een werkoverleg. We zien een groep Haltmedewerkers in de vergaderruimte. Wanneer het overleg klaar is, gaat iedereen zijn weg. De camera volgt twee medewerkers in hun activiteiten door de week heen. We nemen ook korte stukjes ‘onderweg naar’ op, bijvoorbeeld in de auto. Zo wordt de kijker echt meegevoerd in het werkveld.

Er is een speciale manier van cameravoering ingezet om de kijker een indruk te geven alsof wij echte werksituaties ‘bespioneren’. Bijvoorbeeld: We zien de verdachte met opzet niet in beeld, of alleen vanaf zijn/haar achterkant gefilmd.

Het verhaal wordt versterkt door facts & figures, die gedurende het hele verhaal in beeld verschijnen. Deze feiten vullen het beeld van Halt extra aan. Halt. De cijfers, de medewerkers, de ketenpartners.

Positieve Gezondheid. Wat is het en wat kan ik ermee?

Het Institute for Positive Health is de motor achter de beweging Positieve Gezondheid. Het is opgericht door dr. Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed en bedenker van de 6 dimensies van de bredere kijk op gezondheid. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

In opdracht van het Institute for Positive Health hebben we een lange, educatieve video gemaakt, als onderdeel van een e-learning programma. Daarin presenteert dr. Machteld Huber het vernieuwende concept van de Positieve Gezondheid, vertelt over het ontstaan van dit gedachtengoed, over de onderzoeken, de uitdagingen en de gemaakte keuzes.

Het programma is bedoeld voor professionals in zorg en welzijn die Positieve Gezondheid in hun eigen werkveld willen inzetten, bijvoorbeeld huisartsen, cliëntondersteuners, praktijkondersteuners, leefstijlcoaches, stresscoaches en mantelzorgmakelaars.

Ter promotie van het e-learning programma is door ons ook een prikkelende teaser gemaakt.

Intrakoop – ‘Eet smakelijk!’

In opdracht van Intrakoop, een organisatie die centrale inkoop regelt voor de zorg, hebben we een film voor hun ‘Eten & Drinken’ programma gemaakt. De langdurige zorg is noodgedwongen aan het bezuinigen en veranderen. Woningen & afdelingen krijgen meer huishoudelijke taken. Waar voorheen de centrale organisatie een rol vervulde om zaken te regelen, ligt deze taak nu bij de woning zelf. Verzorgenden en bewoners kunnen kiezen voor zelf koken, inkopen van maaltijden of een mix van beide varianten. Gelukkig kan Intrakoop, de inkoopcoöperatie van de zorg, u veel werk uit handen nemen. Met op maat gemaakte concepten kunt u kiezen uit speciaal voor u geselecteerde en gecontracteerde leveranciers van eten & drinken met een breed supermarktassortiment én een scherpe prijsstelling. Heldere afspraken over het assortiment, belangrijke afspraken contractueel vastgelegd en een interessante korting op logistieke kosten.

Met actrice Maaike in de hoofdrol en auto vol rekwisieten mochten we bij de locaties van ActionContinu de filmopnamen maken. ‘Eet smakelijk!’

Meldcode Kindermishandeling en patiëntveiligheid

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT) is een beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. KNMT werkt aan optimale omstandigheden waaronder hun ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen. En zij willen de beste mondzorg voor de patiënten.

De KNMT Academy biedt aan tandartsen cursussen op het gebied van wet- en regelgeving, praktijkvoering, ergonomie en communicatie. In opdracht van KNMT maken we elk jaar educatieve video’s, als onderdeel van hun e-learning programma’s. Onze video’s worden in de online omgeving van KNMT verwerkt.

2018
Voor de cursus ‘Meldcode Kindermishandeling’ hebben we een serie van vijf films gemaakt. Tandartsen hebben namelijk een belangrijke rol bij de signalering en aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld en zijn verplicht een meldcode te gebruiken bij (vermoedens van) kindermishandeling of huiselijk geweld. We hebben een drie camera opstelling in een tandartsenpraktijk toegepast, met 2 cameramensen, een regisseur, een visagiste en veel acteurs. Meer over educatieve video’s voor deze cursus.

2019
Voor een studiepakket over patiëntveiligheid hebben we voor de KNMT een nieuwe serie gemaakt. Tandartsen frissen met deze online cursus hun kennis op over het melden van incidenten. Ze leren ook hoe incidenten geanalyseerd kunnen worden aan de hand van de PRISMA-methodiek. Met als doel: de kwaliteit van dienstverlening verhogen. De films die we hiervoor hebben gemaakt introduceren verschillende casussen. Meer over video’s voor dit studiepakket.

2020
Voor de cursus ‘Klacht, compliment? Kans!’ hebben we een serie van vijf films gemaakt met als onderwerpen: communiceren, LSD tips, blokkades voor goed luisteren ed. Deze video’s zijn een onderdeel van betaalde cursus, maar we laten je met plezier een impressie ervan zien in onze bios.

Elk jaar weer zorgen we voor de visagie in de tandartsstoel en de behandelkamer vol met film- en audio apparatuur. Vrijdag gefilmd, maandag al aan de klant getoond. Meer over deze educatieve video’s.

Zorgverzekeringslijn

Zorgverzekeringslijn geeft onafhankelijk advies en tips voor zorgverzekeringen. De Zorgverzekeringswet kennen ze als geen ander en leggen consumenten en hulpverleners toegankelijk uit welke rechten en plichten zij hebben.

En hoe kun je het beter uitleggen dan in een video? Voor verschillende verzekerden en verzekeringen hebben we een serie video’s gemaakt: over zorgtoeslagen, betalingsachterstand, verzekerd zijn in buitenland, zorgverzekering bij geen vast woon- of verblijfadres ed. Serie ‘Wat je vast nog niet wist’.

‘Wolven krijgen geen burn-out’

Nu de wolf op steeds meer plaatsen in Nederland van zich laat horen, wordt Irene van Eijk, wolvenexpert en auteur van het boek ‘Wolven krijgen geen burn-out’ regelmatig gevraagd om haar licht over bepaalde wolvenkwesties te laten schijnen. Zo werd ze laatst weer eens benaderd; iets of iemand had een boodschap achtergelaten. Of zij de vondst even wilde komen verklaren. En zo zat zij ineens middenin de uitzending. Vers geperst, of toch niet helemaal?

Om deze uiterst serieuze boodschap over te brengen, hebben we gebruik gemaakt van minder serieuze middelen. Het betreft hier geen echt nieuwsitem en de bijzondere vondst is bijzonder goed nagemaakt. Zie hier de ‘uitzending’: Wolven krijgen geen burn-out

50 jaar Erasmus MC Thoraxcentrum

Het bijzondere jubileum van het Erasmus MC Thoraxcentrum werd gevierd met het ‘Hart van Goud’ symposium in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De organisatie lag in handen van het Erasmus MC, Room for ID’s en Els4Organising. Wij mochten de ‘aftermovie’ maken.

Dagvoorzitter Harmke Pijpers nam de gasten (artsen, onderzoekers, oud-medewerkers, fellows en stakeholders) in vogelvlucht mee naar het verleden, het heden en vooral de toekomst van het Erasmus MC Thoraxcentrum. Ze interviewde onder meer cardiologen van toen en nu. Het programma werd afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Hart van Goud.

Anouk is zwanger

In opdracht van Pin Point Parents hebben we een serie informatiefilms voor de ‘Mijn Verloskundige’ App ontwikkeld. De eerste aflevering, gemaakt in samenwerking met de FNV, gaat over werk en zwangerschap. In dit informatiefilmpje vertellen de experts van de FNV over de App, waarin je snel informatie kunt vinden over je rechten en plichten tijdens zwangerschap. We hopen Anouk nog vaak zwanger te maken.

Het METS Center docu

Medical Training & Simulation (METS) Center ontwikkelt opleidingen voor zorgprofessionals, zodat zij de beste en meest veilige patiëntenzorg kunnen leveren. Als kennis-, advies en opleidingscentrum voor de acute zorg is het METS Center specialist in het ‘geïntegreerd trainen van kennis, inzicht, vaardigheden en professionele attitude in een realistische omgeving’. Zij beschikken over simulatieruimten om de praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen en in een veilige leeromgeving te trainen. Omdat kritische situaties tevens goede onderlinge communicatie, samenwerking en snel handelen vereisten, wordt ook aan deze vaardigheden aandacht besteed.

Voor een van de opleidingen van het METS Center hebben wij een video documentaire stijl gemaakt. De film vertelt het verhaal van een alarmcentralist met een lange werkervaring in de meldkamer van hulpdiensten. Bij wie het eens helemaal mis ging…

Samen voor de gezondste regio

Institute for Positive Health (iPH) werkt intensief samen met verschillende partners om Positieve Gezondheid te stimuleren en te implementeren. Door het partnership wordt het gedachtegoed van Positieve Gezondheid nog meer uitdragen. Het stimuleert bovendien beide kanten om goede voorbeelden met elkaar te delen en van elkaar te leren.

De samenwerking wordt bekrachtigd met het ondertekenen van een overeenkomst. Door de lockdown gebeurt het natuurlijk online. Voor al deze feestelijke momenten hebben we een format ontwikkeld, waarin beide partijen in gesprek gaan en de samenwerking ondertekenen. Nieuwsgierig naar het ondertekenen van de overeenkomsten op video? 

Webcast opgeleukt!

Institute for Positive Health (IPH) bundelde de krachten met Alles is Gezondheid om een online evenement te organiseren. Positieve Gezondheid Live wordt een terugkerende webcast met verschillende thema’s en inspirerende praktijkvoorbeelden.

IPH: “De eerste editie Positieve Gezondheid LIVE stond in het teken van Leren van Limburg. De provincie is al jaren aan de slag met Positieve Gezondheid. Het concept wordt ingezet in zorg, het sociaal domein, bij werkgevers, op scholen en door woningcoöperaties. Daar kunnen andere regio’s vast van leren.”

We hebben voor deze webcast een serie korte animaties mogen maken, waarin verschillende onderdelen van het programma, sprekers en pauzes aangekondigd worden. Daarnaast hebben we een inspirerende videocompilatie gemaakt van professionals en beleidsmakers in de zorg, die hun eigen praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen delen. Hoe is het de webcast opgeleukt?

Zie de experts

Zie de experts van Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland, met veel kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van hun diensten. Ontmoet de experts.

Instructievideo’s voor medisch specialisten

Voor een leverancier van medisch-cosmetische producten voor huid verbeterende behandelingen hebben we een serie instructievideo’s gemaakt.

Het bedrijf verzorgt hands-on trainingen voor cosmetisch behandelaars: medisch specialisten, cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Onze video’s worden die tijdens deze praktische trainingen, maar ook als naslagwerk worden gebruikt.

MENU